Chromer uygulamalara Chrome işlevi getiriyor

Chromer isimi uygulama, Android kullanıcılarına eksiksiz bir Chrome deneyimi sunuyor!

Chromer ile Chrome keyfi!

Bazı uygulamalarda bir linke tıkladığınız zaman, uygulamadan ayrılmadan kendi gömülü web tarayıcısını açılabiliyor. Bu güzel bir durum olsa da Chrome'un kullanışlı birçok özelliğinden yoksun kaldığı bir gerçek. Neyse ki Chromer kullanarak bunu aşabilirsiniz.

Chromer, daha iyi ve sorunsuz bir tarama deneyimi için Özel Sekmeler adı verilen özelliği kullanıyor. Bu aslında Android uygulamalarının web içeriğini görüntülemesine olanak sağlayan bir sistem bileşeni olan eski tarz System WebView'in daha gelişmiş biçimi olarak tanımlanabilir.

Chromer ile kullanmakta olduğunuz uygulamayı terk etmek zorunda kalmadan Chrome'un tüm özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Böylece saklanan şifrelere erişebilir, Chrome'un veri tasarrufu modu ve daha fazlasını kullanabilirsiniz. Bunun için telefonunuzda varsayılan tarayıcı olarak Chromer uygulamasını ayarlamanız gerekiyor. Bu aşamadan sonra akıllı telefonunuzla açmaya çalıştığınız herhangi bir bağlantı özel sekmede sunulacak.

Özellikten yararlanabilmek için Android'li cihazınızda özel sekmeleri destekleyen Chrome v45 veya daha yüksek sürümünün yüklü olması gerekiyor.

Google Play Store: Chromer

Okuyucu Yorumları