Chrome'un Yeni Sekme'si artık daha kişisel!

Yeni bir Chrome güncellemesiyle birlikte Google'ın tarayıcısı, Android kullanıcılarına özel bir yeni sekme sayfası açacak!

Chrome için bir önemli yenilik daha!

Google'ın web tarayıcısı Chrome, Android sürümünde yeni sekme sayfası görünümüyle kullanıcılara daha kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Android Place'te yer alan haberde bu yeniliklerle birlikte kullanıcıların cihazlarında Google Now temelinde bir içerik listesi gördükleri belirtiliyor.

Bu yenilik bir tür Google Reader gibi değerlendirilmese de; tarayıcıları açtıkları sıklıkta bir Arama çubuğu açmayan kullanıcılara özel kişiselleştirilmiş öneriler getireceği anlaşılıyor.

Android cihazlara yönelik yapılan bu Chrome güncellemesi kapsamında bir geliştirici mimarisi yüklemeye gerek kalmadan "Size özel Makalaler"i görebileceksiniz. Bunun için yapmanız gereken tarayıcıya Chrome://flags yazıp "Yeni Sekme Sayfasında içerik snippet'larını göster"i aktive etmek.

Bazı kullanıcıların beta ya da standart Android sürümlerinde çalışan bu işlevin Google tarafından ne zaman bütün kullanıcılara sunulacağına dair henüz bir açıklama yok. Fakat yakın bir gelecekte her Anrdoid ve Chrome kullanıcısının telefonu, ona sormaya bile gerek kalmadan sizin ne istediğiniz bilmeye başlayabilir.

Okuyucu Yorumları