Chromomulator: Bu site çok işinize yarayacak

Web'de neler oluyor? Google'da en çok aranan 100 kelime hangileri? Cevaplar bu ilginç sitede...

Web'in nabzını tutan site!

Bazıları hala kabul etmekte zorlansa da, internet şu anda yeryüzündeki en önemli haber kaynağı haline geldi. Yapısı gereği sadece çok hızlı değil, aynı zamanda güncellenebilir olması nedeniyle sürekli en yeniyi sunuyor. Ayrıca kullanıcı etkileşimi imkanı sadece bilgileri aktarmakla kalmıyor, farklı bakış açılarını da en kolay yoldan bir ara getiriyor. Fakat internet üzerindeki en sıcak gelişmeleri pratik bir şekle takip edebilmek kolay değil, çünkü bunun için çok fazla kaynak var.

Neyse ki Chromomulator adlı bir servis sizin için sadece internetin en önemli 100 gelişmesini bir araya getirmekle kalmıyor, her biri ile ilgili en göze çarpan içerikleri de beraberinde sunuyor. Chromomulator, o an için Google'da en çok aranan 100 kelime veya kelime grubunu alarak en popüler 100 başlığı elde ettikten sonra, sizin için bu konularla ilgili resimleri, haberleri, blog yazılarını ve videoları da topluyor.

Şu anda internette insanların peşinden koştukları en önemli 100 başlığın ne olduğunu merak ediyorsanız şu adresten Chromomulator'a bir göz atabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları