Çift Bataryalı Dell Rugged Tanıtıldı!

14 saatten fazla dayanan çift bataryalı yeni Dell Rugged dizüstü bilgisayarlar tanıtıldı.

Yeni Dell Rugged laptop tanıtıldı!

Dell, Rugged ailesinin en yeni üyeleri Dell Latitude 7424 Rugged Extreme ve Dell Latitude 5424 ve 5420 Rugged dizüstü bilgisayarları tanıttı. Yeni bilgisayarlar, tüm noktaları test edilerek, zorlu müşteriler için ödünsüz bir performans sunmak üzere her türlü zorluğa karşı geliştirildi. Uçtan uca güvenliği Dell Latitude güvenilirliği ve yönetilebilirliği ile bir araya getiren bilgisayarlar, daha da geliştirildi ve daha fazla özellik sunuyor.

Yeni Dell Rugged bilgisayarlar, daha geniş renk skalası ile daha parlak (1000-NIT) ve daha keskin tam yüksek çözünürlüklü ekranlar sayesinde açık ya da kapalı ortamlarda ve yağmur ya da güneş ışığı altında daha fazla kullanılabilirlik ve ekran görüntüsü sağlıyor. Ayrıca, 14 saatten fazla dayanabilen, akıllı, çalışırken değiştirilebilir kombine şarjlı ikili bataryalar sayesinde, dizüstü bilgisayarlar ihtiyaç duydukça hiç kapanmadan çalışmaya devam ediyorlar.

Verileri yedeklemek için tercih edilen harici depolama yöntemi optik sürücü olanlara, 7424 ve 5424 yüksek yoğunluklu veriler için isteğe bağlı bir Blu-Ray yazıcı seçeneği sunuyor. Daha fazla taşınabilirliğe ihtiyaç duyan kullanıcılar için ise yeni 5420 serisi, yüzde 22'ye kadar daha hafif ve ince tasarımı ile Dell'in klasik sağlamlığından ödün vermeden daha fazla kullanılabilirlik sunuyor.

Windows ile daha güvenli ve hızlı deneyim

Windows ile daha güvenli ve hızlı deneyim

Her yeni Rugged dizüstü bilgisayarla, "Windows Hello" yüz tanıma özelliği sayesinde daha fazla güvenlik ve daha hızlı oturum açma imkânı elde ediyorsunuz. Ayrıca, yeni nesil Intel dört çekirdekli işlemciler, iş istasyonu sınıfı AMD grafik çipleri, yüksek kapasiteli depolama seçenekleri ve her çevre koşulunda kontrolün elde tutulmasını sağlayan kuvvetli yeni aktif soğutma çözümü ile oldukça geliştirilmiş bir performans sunuyorlar.

Bağlanabilirlik kritik öneme sahip olduğundan, Rugged PC'ler yeni nesil Cat16 4G / LTE bağlantı seçenekleri sunuyor. Ayrıca, Dell Rugged serisinde bir başka bağlantı seçeneği olarak FirstNet Band 14 destekliyor. Bu sayede, ilk müdahale ekipleri en çok ihtiyaç duyulan anlarda bağlantılarına güvenmeye devam edebilecekler.

Okuyucu Yorumları