Çılgın tamirciler fena yakalandı!

Fransa'daki bir telekom mağazasında yaşanan tuhaf olay, kısa sürede interneti kasıp kavurdu!

Telefon tamircileri çıldırdı!

Fransız telekom firması SFR'nin iki çalışanının geçtiğimiz günlerde internette yayılan videoları başlarına bela oldu. Muhtemelen kendilerine çok fazla iş çıkartan zorlu bir müşterinin telefonuna fiziksel zarar verdikleri görülen çalışanların, videonun yayılmasından sonra artık yeni bir iş aramak zorunda kaldıkları öğrenildi.

Fransa'nın Nord-Pas-de-Calais bölgesinde yer alan Villeneuve d'Ascq'deki bir SFR mağazasında çalışan ikili çektikleri videoda söz konusu telefonun tamir için kendilerinde olduğunu ve cihazın sahibinin de tam bir bela olduğunu anlatıyorlar. İkili önce sahte bir telefonu yere atıyor ve ardından müşterinin cihazına zarar verme niyetlerinin gerçekten ciddi olduğunu göstermek için de asıl telefonu yine sertçe yere fırlatıyor.

İkilinin kurnaz planı, cihaz kendilerine geldiğinde aslında zaten bu halde olduğunu söylemeye dayanıyor. Fakat plan çerçevesinde yeterince kurnaz olmadıkları şey ise bütün bu işlemin Periscope üzerinden canlı yayınlanması...

Söz konusu video kısa sürede viral haline gelince, SFR; bu çalışanlarının ciddi bir biçimde cezalandırıldığına dair bir duyuru yaptı.

Okuyucu Yorumları