Çin'e Özel, Tasarımı Farklı Bir Galaxy S9!

Samsung, Galaxy S9'un iPhone X'e benzeyen yeni bir sürümünü Çin'de satışa sunmaya hazırlanıyor!

iPhone X'i andıran yeni Galaxy S9!

Samsung'un yeni telefonları Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus ile Mobil Dünya Kongresi'nde tanışmıştık. İki telefon bir süredir satışta ancak şimdi, Çin'e özel bir Samsung Galaxy S9'un daha gelebileceği anlaşıldı.

Çin'in sertifikalandırma kuruluşu TENAA'da keşfedilen detaylara göre Samsung, SM-G8850 model numaralı bir telefonun gönderimini yaptı. Cihazın özellikleri Galaxy S9'a çok benzese de, arka yüzünün tasarımının farklı olduğunu görüyoruz. SM-G8850'nin kameraları, dikey olarak dizili ve ortada değil, yan tarafta konumlandırılmış. Flaş ve parmak izi sensörünün yerinin de değiştirildiği gark ediliyor.

Bu tasarımın Apple'ın en üst seviye telefonu iPhone X'i andırdığı rahatça söylenebilir. Geriye kalan özelliklere baktığımızda telefonun 5,8 inç'lik bir QHD+ ekranla geldiği, 2960x1440 çözünürlük sunduğu, Qualcomm Snapdragon 845 yonga setine sahip olduğu görünüyor. 6GB RAM'e sahip olan telefonun pil kapasitesi, 3.000mAh. Telefonun ne zaman çıkacağı bilinmiyor ancak Samsung'un bölgeye özel telefon ürettiğini görmek ilginç.

Okuyucu Yorumları