Çinli cep devlerine Samsung müjdesi!

Bir süredir ortalıkta gezinen söylenti doğru çıktı; Samsung ve Çinli telefon devleri arasındaki işbirliği anlaşması kesinleşti!

Çinli cep devlerine Samsung müjdesi!

Geçtiğimiz ay ortaya çıkan söylentiler, Samsung'un Çinli üreticilere çift lensli kamera satmaya başlayabileceği yönündeydi. Samsung Electro-Mechanics'in zaten Xiaomi'ye tek lensli kamera modülleri sunduğu düşünülürse de, bu anlaşmanın daha ileri götürülerek çift lensli kameraların da satılması pek şaşırtıcı bir durum değildi. Şimdi ise firma, yaptığı açıklama ile beraber yakın bir gelecekte Çinli ortaklarına çift lensli kamera modülleri satacağını doğrulamış durumda.

Samsung Electro-Mechanics'ten bir yönetici, haberciler ve analistler ile yaptığı bir konferans görüşmesinde, firmanın küresel üretim fabrikalarında çift lensli kamera modülleri için üretim tesislerinin kurulmakta olduğunu söyledi. Açıklamada belirtilene göre firma, Çinli üreticilere çift kamera modüllerinin satışına Temmuz-Eylül dönemi içerisinde başlayacak.

Yapılan açıklama bu üretim ve satışın başlangıcı için belirli bir zaman dilimi belirtmiş olsa da, hangi Çinli üreticilerin çift lensli kamera modüllerini satın alacağı henüz açıklanmış değil. Ancak ortaya çıkan söylentilerde, Xiaomi'nin adı bir kez daha geçmekte...

Okuyucu Yorumları