Çipli kart teknolojileriyle CeBIT 2011'de!

Smartsoft, kartlı ödeme sistemleri ve çipli kart teknolojilerini CeBIT'te gözler önüne serdi!

Kartlı ödemeyi değiştirecek

SmartSoft, Almanya'nın Hannover kentinde gerçekleştirilen Cebit Fuarı'na katıldı. SmartSoft, Türkiye'nin partner ülke olduğu ve 01-05 Mart 2011 tarihleri arasında düzenlenen dünyanın en büyük bilişim fuarı CeBIT Uluslararası Bilişim Teknolojileri Fuarı'ndaki yerini aldı. SmartSoft, söz konusu fuarda bankacılık alanındaki yeni teknolojileri, sistemleri ve ürünlerini 11. salondaki F 25/4 numaralı standında uluslararası katılımcılara tanıtma imkânı buldu.

SmartSoft olarak son yıllarda bankacılık alanında kartlı ödeme sistemleri ve çipli kart teknolojilerinde ilklere imza attıklarını belirten Genel Müdür Murat Göksenin Güzel, "Beş kıtadaki müşterilerimiz için müşteri memnuniyeti odaklı yüksek teknolojik ürün ve çözümler sunuyoruz. Türkiye'de 10 yılda banka ve finans çevreleri tarafından ilk tercih edilen çözüm ortağı haline geldik. Türkiye güçlü bir ekonomik büyüme içinde. Bankacılık sektöründeki yenilikleri Almanya'daki fuarda dünyaya tanıtma imkanı bulduk" dedi.

Smartsoft ürünleri dikkat çekti

Palmaris Instant Issuance System: Palmaris Instant Issuance System, şubelerde kişiselleştirilen temaslı & temassız EMV ve magstripe kartlar için bir çözüm. Palmaris Instant Issuance System güvenlik, yönetim ve kalite kontrol özellikleriyle dikkat çekiyor. Buna ek olarak, PayPass, payWave ve Near Field Communication (NFC) gibi EMV'deki son teknolojileri de desteklemekte. Çifte çalışan kalite kontrol araçları (Instant PVS-Personalization Validation System, Instant Quality) sayesinde sistem bozuk kişiselleştirilmiş kartlarının kart sahiplerine verilmesine izin veriliyor. EPCA/ECR tarafından 2006 yılında "En Yenilikçi Ödeme Yazılımı Ödülü" ödülüne layık görülen ürün İtalya'dan Kanada'ya bir çok ülkede kullanılıyor.

SMSP: SmartSoft Mobile Solution Platform (SMSP) tamamen NFC (Near Field Communication-Yakın Alan İletişim) çözümü olup mobil ödeme migrasyonu için Mobil Network Operatörleri (MNO) ile Servis Sağlayacıların gereksinimlerini yerine getiriyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları