Cisco'dan çok hızlı kablosuz ağ!

Cisco, artan mobil bağlantı ihtiyacını karşılayacak çok hızlı kablosuz ağ çözümünü tanıttı!

Cisco'dan hızlı ağ çözümü!

Ağ teknolojilerinde önemli isimlerden Cisco yeni Cisco Aironet 3600 Serisi ile dünyanın artan mobil bağlantı ihtiyacını karşılayacak hızlı bir kablosuz ağ geliştirdi. Yeni Cisco Aironet 3600 Serisi Erişim Noktası herhangi bir kablosuz cihazın performansını %30'a kadar artırarak kablosuz bağlantı deneyimini yeni bir noktaya taşıyor.

Cisco Visual Networking Index raporuna göre 2015 yılı itibari ile tüm dünyada 7,1 milyar mobil cihaz olacağı tahmin ediliyor. Cisco Aironet 3600 Serisi AP bu artan talep karşısında yüksek performanslı kablosuz ağ altyapısı ihtiyacını karşılayacak. Konu ile ilgili açıklama yapan Cisco Türkiye Genel Müdürü Ümit Cinali Türkiye'de de yüksek performanslı kablosuz bağlantı alt yapısına olan ihtiyacın günden güne artacağını belirtti ve " Türkiye'de internet kullanımı çok büyük bir hızla artıyor. Akıllı telefonlar ve tablet bilgisayarların da hayatımıza girmesi ile artık kullanıcılar herhangi bir yerden herhangi bir cihazla internete bağlanmak istiyor. Mobil cihazlar insanların birlikte çalışma, iletişim kurma ve hatta eğlenme şekillerini değiştirdi. Bu yüksek beklentiyi karşılamak ve kesintisiz kablosuz bağlantı deneyimi sunmak için de yüksek performanslı bir altyapı gerekiyor. Cisco Aironet 3600 Serisi'ni bunun için geliştirdik. " dedi.

4 antenli (4x4:3) üç eşzamanlı yola sahip 802.11n erişim noktası olan Cisco Aironet 3600 Serisi AP kullanıcıların erişim noktasından daha uzakta, daha düşük kablosuz sinyaline sahip olan cihazlarda bile %30 daha iyi performans almalarını sağlamak için geliştirilmiş.

Okuyucu Yorumları