Cisco Systems ve IBM’den daha güvenli ağlar

İnternet dünyasının iki dev ismi Cisco Systems ve IBM ağ güvenliği için işbirliği yapıyor. Kendi kendini koruyan ağlar sayesinde, şirketler artık saldırılara karşı çok daha dayanıklı olacaklar.

Cisco Systems ve IBM’den daha güvenli ağlar

Her geçen gün, yeni bir virus, solucan yada trojan ortaya çıkıp, büyük zararlara yol açıyor. Ağ üzerinde çalışan şirketler giderek güçlenen bu saldırılara karşı, kendilerini korumak zorunda kalıyor. Amerikan istihbarat servisi FBI tarafından yapılan araştırmalara göre ağ saldırılarının yüzde 60’ı bilgisizlik ve dikkatsizlik nedeniyle, organizasyonların içinden gerçekleşiyor. Ağları şirket içi ve dışından gelen bu tehlikelere karşı daha güvenli hale getirmek için Cisco Systems ve IBM güçlerini birleştiriyorlar.

Ağ güvenliğinin iki dev şirketinin bu iş birliği sayesinde şirketler, en değerli varlıklarını, daha proaktif ve kolay uygulanabilen güvenlik çözümleri ile koruyabilecekler. Kendi kendini koruyan ağlar ile, şirketler e-iş ve mobil çalışma fırsatlarını çok daha iyi kullanarak işlerini büyütme ve rakiplerine karşı avantajlı duruma geçme şansını yakalayacaklar.

Cisco Systems ve IBM tüm dünyada uyguladıkları bu ortak çözümleri 30 Kasım 2004’te İstanbul Conrad Otel’inde düzenlenecek toplantıda detaylı bir biçimde tanıtacaklar.

Okuyucu Yorumları