Çocuklar İçin Eğlenceli Sayılar

Türkiye’de interaktif eğitim yazılımları geliştiren EuroSoft, BigSoft markasıyla 3-7 yaşları arasındaki çocuklar için “Sayılar – Numbers” adında bir eğitim programını satışa sundu.

Çocuklar İçin Eğlenceli Sayılar

Çocukların hem Türkçe hem de İngilizce sayıları öğrendiği bu programda onlarca şarkı ile çocuklar eğlenerek öğrenmenin keyfine varıyor.

Okul öncesi eğitimin önemli bir parçası

EuroSoft Pazarlama Müdürü Mahmut Karcı, Sayılar-Number gibi interaktif eğitim programlarının çocukların okul öncesi eğitim aşamasında çok önemli olduğunu belirterek, “Bilim adamları ve eğitim uzmanları ilköğretim eğitiminin 7 yaşından önce başlaması görüşünde birleşiyorlar. 3-4 yaşında alınan temel eğitimin çocukların gelecek yaşlardaki eğitimine büyük katkısı bulunduğu belirtilmekte. Sayılar – Numbers, çocuklarımıza eğlenceli interaktif eğitim yöntemleri ile sayıları hem İngilizce hem de Türkçe öğrenmelerini sağlamaktadır” dedi

Sayılar ile birlikte temel matematik

Program ayrıca sayma, artırma ve eksiltme kavramları da yine her iki dilde birlikte vermekte, toplama, çıkarma, bölme ve çarpma kavramlarını öğretmektedir. Konular, çizgi filmlerle desteklenmiş, şarkılarla zenginleştirilmiştir.

Sayılar – Numbers hem anaokullarında toplu; hem de evde çocukların bireysel öğrenme etkinlikleri için özel olarak tasarlanmıştır. Program eğlenceli bölümler, şarkılar ve çizgi filmler içermesine karşın, sıradan bir oyun ve eğlence programı değil, çok pratik ve başarılı bir eğitim uygulaması olma özelliği taşıyor.

Okuyucu Yorumları