CoD: Black Ops'tan büyük sürpriz!

Call of Duty: Black Ops oynamaya doyamayanlar için büyük bir sürpriz geliyor!

Black Ops'tan büyük sürpriz!

"Battlefield 3 mü, yoksa Modern Warfare 3 mü?" diye arada kaldığımız ve çıkış tarihlerini heyecanla beklediğimiz bu iki büyük yapım, umuyoruz bu yıl içerisinde piyasada olacak. Fakat Call of Duty serisi yeni oyunlar raflardaki yerlerini almadan evvel, rekabetin hala devam ettiğini gösterircesine bir harekette bulundu.

Call of Duty: Black Ops'u yakından takip eden kullanıcıların bildiği üzere, seriye bolca indirilebilir içerik ve yeni multiplayer haritalar eklenmişti. Yapımcı firmaysa çekişmenin iyice arttığı şu günlerde, yeni bir indirilebilir içerik paketinin önümüzdeki haftalarda hazır olacağını duyurdu. "Rezurrection" adı altında kullanıcılara sunulacak olan pakette, herhangi bir özel harita olmayacak ama bütün haritalar zombi mod'unu destekleyecek.

Yeni paket ne zaman geliyor?

Yeni paket ne zaman geliyor?

Black Ops şu ana kadar çıkardığı paketlerinde dört ana harita ve bir tanede zombi haritası felsefesinden vazgeçmemişti. Bu seferki paketteyse tam tamına beş tane zombi haritası bulunacak. Halihazırda olan haritaların zombi mod'u için yeniden elden geçirildiğine değinen Activision, "Moon" isimli tamamen yeni bir haritayı da pakete ekleyeceklerine değindi.

Yeni soundtrack'leriyle birlikte indirilebilir hale gelecek olan Rezurrection, ilk olarak 23 Ağustos tarihinde Xbox 360 kullanıcılarının beğenisine sunulacak. PS3 ve PC kullanıcılarının en geç Eylül ayı içerisinde ulaşabilecekleri indirilebilir içerik paketinin fiyatı, 1200 Microsoft puanı; yani 15 dolar olacak.

Okuyucu Yorumları