"Çok acayip" bir Samsung!

İnternete sızan resimlerdeki bu "acayip" cihaz Galaxy SIII olabilir mi? Ya da başka bir şey mi?

"Çok acayip" bir Samsung!

Hüseyin Cem Köylü

Geçtiğimiz gün, bir Samsung cihazının daha fotoğrafları internete sızdı. Fakat bu şimdiye kadar gördüklerinizden çok farklı. Resimlerin orijinal olduğu hakkında kesin bir bilgi yok ve kötü kaliteleri de cabası. Fakat gerçekten enteresan gözüktüğü inkar edilemez.

Cihazdaki Samsung markası açıkça görülebiliyor ama resim cevaplayabileceğinden daha çok soruyu beraberinde getiriyor. Fotoğrafların yayınlandığı XDA.cn sitesi, bunun yeni Galaxy SIII olabileceğini söylüyor fakat üzerindeki üç büyük medya kontrol tuşu (ortada oynat/duraklat tuşu var) olduğunu göz önünde bulundurunca bunun bir telefondan ziyade yeni bir medya oynatıcı olabileceği geliyor aklımıza. Fakat yamuk ekranın video oynatırken dezavantaj olacağı da ayrı bir konu.

Bir resim daha ve cevaplanmayan sorular... Haberimizin ikinci sayfasında...

Bir resim daha ve cevaplanmayan sorular...

Bir resim daha ve cevaplanmayan sorular...

Yukarıdaki resim cihazın yamuk şekliyle ilgili daha detaylı bir görüntü sunuyor fakat daha bulanık. Ayrıca son resimde cihazın üzerindeki markayı silmek için uğraş verildiği de anlaşılıyor. Resmin ortasında ise belli belirsiz bir "Software" yazısı görülüyor (tam olarak anlaşılamıyor fakat büyük ihtimalle).

Gelecek olan Galaxy SIII bu cihaz olabilir mi? Yoksa bu Samsung'un yenilikçi ekran teknolojilerinden birini taşıyan bir medya oynatıcı mı? Ya da sadece bir prototip mi? Belki de sadece sahte bir resim?

Peki gerçekten böyle kıvrımları olan bir cihaz ister misiniz? Sizce bu resimler gerçek mi? Yorumlarınızı bekliyoruz...

Okuyucu Yorumları