Çok gerçekçi bir PES 2017 geliyor!

Birkaç ay sonra çıkması beklenen PES 2017'de bizi neler bekliyor? Araştırdık!

Müthiş bir PES 2017 geliyor!

Bu sene çıkacak olan PES 2017, şimdiye kadarki en gerçekçi görünen futbol oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Peki hepsi bu kadar mı?

PES 2017'nin geliştirici takımı, bu seneki oyunda yeni oyun modları ve takım lisansları yerine oynanışı daha gerçekçi bir hale getirmeye odaklanıyorlar. Değişikliklerin neredeyse tamamının oyun deneyimini TV'de izlediğimiz futbola yaklaştırmak üzere yapıldığını söyleyebiliriz. FIFA, futbolun gösterişli yönlerine odaklanırken PES 2017, takım oyununun temellerini sanal dünyaya taşımak istiyor. Örneğin yeni taktik sistemi, topa sahipken veya topu kovalarken size ne yapacağınızı belirleme imkanı tanıyor.

Oyuncuların topa ilk dokunuşları eskisinden daha iyi olduğundan karşınızdaki defans oyuncusunu geçmek için hızlı düşünmeniz ve kararınızı vermeniz gerekiyor. Becerikli bir forvet oyuncusu, topu göğsünde bir kerede yumuşatıp, normalde zor olan şut şansını yaratabilir.

PES 2017, kalecilerde de birkaç önemli alanda geliştirmeler yapıyor. Örneğin kaleciler, şutlara daha hızlı tepki verirken, şut atılmadan önce kendilerini daha akıllı biçimde konumlandırıyorlar. Kaleciler PES 2016'da hayal kırıklığına neden olduğundan, bu alandaki geliştirmeler biz oyun tutkunlarını gerçekten memnun edecek.

Konami, PES 2016 ile FIFA'ya rakip futbol oyunları üretebildiğini göstermişti. Bu seneki PES, firmanın hızını kaybetmediğinin bir ispatı olacak.

Okuyucu Yorumları