Çok özel bir Galaxy paketi geliyor!

Samsung'un özel hazırladığı bu Galaxy Tab 3 paketinden, basit bir tabletten çok daha fazlası çıkıyor

Çok özel bir Galaxy paketi!

Samsung oyunlara ne kadar önem verdiğini ilk olarak Mart ayında görselini yayınladığı oyun aksesuarı ile göstermişti. O zamandan beri konu üzerinde çalışmaya devam eden dev firma, geçen hafta itibari ile bahsi geçen aksesuarın sadece bir tasarımdan çok daha fazlası olduğunu herkese göstermiş ve oyun kontrol cihazını tanıtmıştı.

Akıllı telefon ve tabletlerle uyumlu şekilde çalışabilen oyun kolu, farklı bir sistem üzerinden tabletlerle de çalışabiliyor. Tabletler için geliştirilen sistem için oyun kolunu tablete bağlamak yerine, onu HDMI ile televizyona bağlıyor ve sonrasında oyun kolunu televizyona yansıyan tablet oyunlarında kullanabiliyoruz. İşte, bu tarzdaki bir işlem için gerekli olan tüm parçaları bir arada bulmamız için Samsung, özel bir Galaxy Tab 3 paketini, yani Galaxy Tab 3 Game Edition paketini satışa sunuyor. Ne yazık ki bu paket ilk olarak, sadece Alman teknoloji pazarında bulunabilecek. Ancak kısa süre sonra, diğer pazarlara da gireceğine şüphe yok.

Bu yeni paket içerisinden çıkan Samsung Galaxy Tab 3'ün herhangi normal bir modelden farkı bulunmazken, kutu içinden çıkan oyun kolu ve tableti televizyona bağlamamıza olanak tanıyan HDMI kablosu esas önemli iki parçayı oluşturuyor. Nitekim Samsung Galaxy Tab 3 Game Edition'nun fiyatı hakkında henüz herhangi bir açıklama gelmiş durumda değil. Yine de Samsung'un önümüzdeki yıl için piyasaya çıkarmayı hedeflediği telefon modellerini hesaplarsak, bu ürünün de fiyatının uzun süre gizli kalacağını zannetmiyoruz.

Okuyucu Yorumları