Çok Şık, Çok Hafif ve Yüksek Çözünürlüklü!

Hızlı Sistem, CASIO’nun 7,2 megapiksel yüksek çözünürlüklü yeni Exilim Z750 modelini piyasaya sundu. CASIO Exilim Z750, Exilim ürün ailesinin diğer üyeleri gibi, oldukça kompakt tasarlanmış, şık ve çok hafif bir dijital fotoğraf makinesi.

Çok Şık, Çok Hafif ve Yüksek Çözünürlüklü!

Profesyonel fotoğrafçıların gündelik kullanım için tercih edebileceği küçük, hafif ve üstün kaliteli bir süper-kompakt dijital fotoğraf makinesi: CASIO Exilim Z750.

CASIO Exilim Z750’in 7,2 megapiksellik üstün CCD sensör teknolojisi ile yüksek kalitede fotoğraflar çekebilir, çektiğiniz fotoğrafları 2,5 inç’lik LCD ekranda rahatça görebilir ve gösterebilirsiniz.

Hızlı açılış avantajına sahip olan CASIO Exilim Z750, sadece 0,9 saniyede açılıp çekime hazır hale geliyor. CASIO Exilim Z750, fotoğrafını çekmek istediğiniz konu dağılmadan emrinize âmâde!

CASIO Exilim Z750, gelişmiş Exilim görüntü işleme motoru sayesinde yüksek hızlı açılış ve seri çalışma özelliklerine sahip.

CASIO Exilim Z750, 3x optik, 8x dijital olmak üzere toplam 24x zoom (yakınlaştırma) becerisine sahip. 10 cm’den bile makro fotoğraf çekebilen CASIO Exilim Z750’de istenirse bütün ayarlar manuel olarak yapılabiliyor. Dahili 8.3MB hafızaya sahip olan CASIO Exilim Z750’nin fotoğraf çekim kapasitesi, SD/MMC bellek kartlarıyla artırılabiliyor.

USB 2.0 bağlantı ile hızlı aktarım imkânı sunan CASIO Exilim Z750, ajanda ile resimli ve sesli alarm-saat özelliklerine de sahip.

CASIO Exilim Z750’nin bir diğer dikkat çekici özelliği de, cihaz üzerinde resim boyutlandırma ve kırpma gibi işlemlerin yapılabilmesine imkân veren fotoğraf işleme özelliklerine sahip olması.

Flash Assist ve Icon Help gibi, CASIO Exilim serisine ait gelişmiş özellikler Z750’de de mevcut. Dahili şarj edilebilir pil ile CIPA standartlarına göre 325 adet fotoğraf çekilebiliyor.

89x58.5x22.4mm boyutlarındaki Z750’nin ağırlığı ise sadece 127 gram. CASIO Exilim Z750, gelişmiş özellikleri ile bu yaz tatilinde yanınızdan ayıramayacağınız bir dijital fotoğraf makinesi.

CASIO Exilim Z750’nin zengin kullanım özellikleri:

• CASIO Exilim serisinin diğer ürünlerinde olduğu gibi, çok kolay ve pratik menü kullanımı.
• 2,5 inç geniş LCD ekran.
• Şık sağlam ve hafif alüminyum gövde.
• PictBridge uyumluluğu sayesinde arada PC’ye gerek kalmadan yazıcıdan direkt baskı alabilme özelliği.
• CASIO Exilim serisinin “Super-Life Battery” özelliği ile tek şarjda 325 poz çekimi. (CIPA standartlarına göre)
• Deklanşöre basılması ile fotoğrafın çekilmesi arasında sadece 0.007 saniye süre.
• Fotoğraf ve dijital video çekiminde en iyi sonuçları almanızı sağlayacak 30 "BEST SHOT" otomatik kılavuz ayarı.
• Her bir fotoğrafa çekim esnasında ya da çekimden sonra 30 saniyelik sesli not ekleme imkânı.
• “Kırmızı göz” problemini giderme.
• PC veya Mac bilgisayarlar için USB 2.0 bağlantı.
• Şarj edilebilir, yüksek kapasiteli Li-ion batarya.

Hızlı Sistem CASIO Ürün Grubu Sorumlusu Sertan Karamollaoğlu, CASIO Exilim Z750 modelinin gelişmiş kullanım özellikleri ile bu seviyedeki rakiplerinden açık ara önde olduğunu ve hem fotoğraf hem de video çekiminde kullanılabilen “Best Shot” çekim kılavuzlarının kullanıcıya büyük bir avantaj sunduğunu vurguladı.

MPEG-4 Dijital Video!

MPEG-4 dijital video teknolojisine sahip olan CASIO Exilim Z750, 640x480 ebatlarında, saniyede 30 kare sesli video kaydı yapabiliyor. “Best shot” ayarları, fotoğraf çekimlerinde olduğu gibi video çekimlerinde de en kaliteli sonuçları almayı garanti ediyor.

Video modunda başka bir markada olmayan eşsiz bir özellik daha var: “Past Movie”. Bu moda geçildiğinde kamera önbelleğe kayıt yapmaya başlıyor. Kayıt düğmesine basıldığında, video görüntüsü önbellekte tutulan son beş saniyelik kayıt üzerine eklenerek devam ediyor.

Okuyucu Yorumları