Çoklu dokunmatik netbook!

Dünyanın İlk Çoklu Dokunmatik Ekran Özelliğine Sahip <br />Tablet Netbook'u ASUS EeePC™ T91MT...

Çoklu dokunmatik netbook!

ASUS, Windows 7 işletim sistemini destekleyen çoklu dokunmatik ekran özelliğine sahip dünyanın ilk döndürülebilen tablet netbook'u EeePC™ T91MT modelini duyurdu.

İnce ve hafif tasarımıyla dikkati çeken EeePC™ T91MT, sık sık not alan veya sunum yapan öğrenci ve çalışanlar için oldukça kullanışlı olmasıyla dikkat çekiyor. Kullanıcıların el yazılarını yeniden şekillendirerek, sadece parmak uçları ile işlerini akıcı ve sezgisel olarak yerine getirmelerine olanak tanıyor. EeePC™ T91MT, geniş kapsamlı ve geliştirilmiş bir dokunmatik yazılım paketiyle önceden yüklenmiş olarak geliyor. Mobilite için tasarlanmış olan EeePC™ T91MT, darbeye dayanıklı 32GB Solid State Drive (SSD) ve ek 500GB online WebDepolama kapasitesine sahip.

Esnek , Yaratıcı ve Paylaşımcı Kullanım için Mükemmel
EeePC™ T91MT'nin tablet formu ve çoklu dokunmatik ekranı oldukça fazla avantaj sağlıyor. Yazı tahtası gibi katlanabilen formuyla mükemmel bir e-okuyucu. Kullanıcılar her yerde notlarını okuyabiliyor ve doğrudan ekrana yazı yazabiliyor. Netbook moduyla da EeePC™ T91MT görüşmeler için çok değerli bir araç olarak hizmet veriyor. Döndürülebilen ekranı ile birçok kullanıcı eş zamanlı olarak dokunmatik giriş yapabiliyor. EeePC™ T91MT'nin çoklu dokunmatik yeteneği ile katılımcılar arasında daha akıcı bir etkileşim artık mümkün.

Dokunmatik farkı

Dokunmatik farkı
İster parmakla ister hızlı yazmak için kalemle

EeePC™ T91MT'nin çoklu dokunmatik işlevi, bilgisayar ile sezgisel ve kolay etkileşim sağlayarak kullanıcıları daha yaratıcı olmaya teşvik ediyor. Çoklu dokunmatik Windows 7 desteği ile hemen hemen bütün görevler basit dokunuşlar ile yerine getiriliyor.

Fotoğraflar kolaylıkla yakınlaştırılabiliyor, döndürülebiliyor ve yeniden düzenlenebiliyor. Oyunlar çok daha interaktif bir şekilde kontrol edilebiliyor, dokümanların sayfaları tıpkı gerçek kitaplarda olduğu gibi parmak yardımı ile çevriliyor. Bütün bu eğlenceye, TouchSuite olarak bilinen optimize edilmiş dokunmatik uygulama paketi ekleniyor. TouchSuite parmaklarınızı kullanarak uygulayabileceğiniz pek çok uygulama sunuyor. FotoFun ile fotoğraflarınızı düzenleyebiliyor, NotePad ile notlar alıyor ve Memos ile el yazınızla hatırlatma notları bırakabiliyorsunuz.

256 düzeyinde basınç sensörü ile donatılmış EeePC™ T91MT'nin net ve duyarlı 8,9 "çoklu-dokunmatik" ekranı, el yazınızı güzelce yeniden şekillendiriyor. İster parmağınızla ile isterseniz ergonomik olarak tasarlanmış stylus kalemi kullanarak yazın; bir bilgisayara el yazısı ile yazmak hiç bu kadar doğal hissedilir ve eğlenceli olmamıştı.

EeePC™ T91MT, mobil yaşam tarzına uyum sağlamanızı kolaylaştırmak için tasarlandı. Herhangi bir kaza ya da düşme sonucunda oluşacak data kaybını önlemek için darbeye karşı dayanıklı 32GB SSD disk ile donatıldı. Ayrıca beraberinde gelen ekstra 500GB ASUS WebDepolama ** ile nerede olursanız olun döküman ve multimedya dosyalarına kolaylıkla ulaşmak ve bu dosyaları paylaşmak mümkün.

ASUS EeePC™ T91MT

ASUS EeePC™ T91MT
Çok fonksiyonlu

Teknik Özellikler
EeePC™ T91MT
Ekran 8.9" parlak arka aydınlatmalı LED WSVGA ekran (1024×600)
İşletim Sistemi Orijinal Microsoft Windows® 7 Home Premium
CPU Intel® Atom™ Z520
Bellek DDR2 SO-DIMM 1GB
Karma Depolama Toplam 532GB
(32GB SSD + 500GB ASUS WebDepolama**)
Wi-Fi WLAN 802.11b/g/n @2.4GHz, Bluetooth2.1 + EDR
Pil Ömrü Li-polimer Pil, 5 saat*
Multimedya 0.3Megapiksel web kamera, Stereo hoparlörler, Mikrofon
Arayüz 1 (D-sub 15-pin harici monitör için) VGA Konnektör, 2 x USB 2.0, 1 x LAN RJ-45, 2 x Audio Jack (Kulaklık / Mikrofon girişi), Kart Okuyucu: MMC/SD (SDHC); Disk Genişleme: MMC/SD (SDHC)
Fiziksel Özellikler Boyut 225mm (G) x 164mm (D) x 25.2~28.4mm (Y)
Ağırlık 0.96kg (pil ile beraber)
Renk Seçeneği Beyaz, Siyah

* Pil kullanım süresi ürün yapılandırmasına ve kullanım koşullarına bağlı olarak farklılık gösterebilir. Daha fazla bilgi için eeepc.asus.com/global/computing.html adresini ziyaret ediniz. ** Daha fazla bilgi için www.asuswebstorage.com adresini ziyaret ediniz.
Teknik özellikler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. Daha fazla bilgi için lütfen www.asus.com.tr sitesini ziyaret ediniz.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları