Comfort 5000 ile Windows 7'ye bağlanacaksınız

Windows 7'den tam olarak faydalanmak için ne lazım? İşe bu klavye - fare seti ile başlayabilirsiniz.

Windows 7 klavyesi!

Microsoft'un yeni işletim sistemi henüz RTMsürümünü çıkarmış olsa da; onu destekleyici ekipmanlar piyasaya sürmeye başlandı bile.

Microsoft Wireless Comfort 5000'de bunlardan biri. Ergonomik tasarımı ile kullanım kolaylığı sunan yeni modelde tuşlar eski klavyelere nazaran daha az ses çıkararak belki de iş arkadaşınızın bu sesten rahatsız olmasına engel olacak.

TaskBar Favourites yani görev çubuğu sık kullanılanları gibi özellikleri ile aslında kullanıcıya büyük ölçüde yardımcı olacak bu ürün henüz ABD'de satışa sunuldu.

Görev Çubuğuna sabitlediğiniz ve açık halde bulunan uygulamaları hafızasına alan TaskBar Favourites özelliği kullanıcıyı klavyeden bütün verimi alma yönünde büyük ölçüde destekliyor.

Ayrıca kablosuz faresi bulunan bu sette BlueTrack denilen bir teknolojiden yararlanılmış ve birçok yüzey üzerinde çalışır vaziyette. Bu klavye ve fare seti 2.4GHz'den frekans alış verişinde bulunuyor. Belki de en çok merak edilen yanı da fiyatı. Şuan ABD piyasasında tam olarak 80 dolara satılan bu ürüne yakın zaman içerisinde Türkiye'den de ulaşabileceğimizi düşünüyoruz.

Okuyucu Yorumları