Comfydesk CeBIT Bilişim Eurasia'da!

Laptop kullanıcılarını rahata kavuşturan Comfydesk, CeBIT'te büyük ilgi ile karşılandı...

Her laptop'a lazım!

Yanımızdan ayıramadığımız dizüstü bilgisayarları her ortamda ve her pozisyonda kullanma imkanı sunan Comfydesk Notebook Sehpası, Türkiye'nin en büyük teknoloji fuarı CeBIT Bilişim Eurasia'da sergilediği yeni ve renkli modelleri ile ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı. Fuar boyunca tüm Comfydesk ürünleri de yüzde 20 indirimle satılıyor.

Hayatımıza kolaylık getirecek olan Comfydesk, yatağınızda uzanırken, çalışma masanızda iş yaparken, oturma odanızda TV izlerken, açık havada e-postalarınızı okurken, kısacası bilgisayarınızı kullandığınız her yerde ve her an size konfor sağlayacaktır. Comfydesk'inizi dilerseniz okuma, kahvaltı, makyaj, başucu sehpası olarak da kullanabilir ve kendi yaratıcılığınızla gündelik hayatınızda bu seçenekleri çoğaltabilirsiniz.

Ürünün, hayatımıza kattığı değeri ve piyasada bir benzerinin olmadığını ileten Marka Müdürü Ercüment Büyükşener, Comfydesk Notebook Sehpasını kullananların ürün deneyimlerinin çok olumlu dönüşler sağladığını ve bunun marka kalitesi ile doğru orantılı olduğunu ekledi.

Comfydesk laptop sağlığınızı koruyor

Comfydesk laptop sağlığınızı koruyor

Comfydesk, bilgisayar kullanmanın yarattığı bel ve sırt ağrıları ile erkeklerde üreme fonksiyonları ile ilgili yaşanabilecek olumsuzlukların engellenmesine yardımcı olur.

Marka Müdürü Ercüment Büyükşener; Comfydesk Notebook sehpasının, Classic ve Plus olmak üzere iki modelinin de satışa sunulduğunu iletirken ürün özelliklerini de aşağıdaki gibi açıkladı.

Çift Fan (Plus Modeli)
Uzun süreli kullanım ve yüksek performans gerektiren çizim, grafik, oyun vb. uygulamalar bilgisayarınızın aşırı ısınmasına ve işlemcisinin yavaşlamasına sebep olabilmektedir. Comfydesk Plus üzerindeki çift fanlı soğutma sistemi sayesinde aşırı ısınmadan kaynaklanan benzer sorunlar için etkili ve sessiz bir çözüm sunarak bilgisayarınızın ömrünü uzatır. Gücünü USB çıkışından alarak çalışır, bağlantı kablosu kutunun içindedir.

USB Çoklayıcı (Plus Modeli)
Comfydesk Plus sunduğu konfor ve ergonominin yanı sıra fonksiyonelliğini arttırmak için ek olarak 4 port USB 2.0 çıkışı sunmaktadır. Mouse, ek klavye, flash disk, harici sabit disk, printer vb. donanımları kolaylıkla takıp çalıştırabilirsiniz. Harici besleme gerektirmez, adaptörsüzdür.

Comfydesk alüminyum alaşımı sayesinde dizüstü bilgisayarınızdaki ısıyı absorbe eder ve sizinle temas etmesini önler.

• Dizüstü bilgisayarların genel ölçülerine uygun bir şekilde tasarlanan Comfydesk Notebook Sehpası, yaşam alanınızda fazladan yer kaplamaz ve konforu önünüze getirir. Çok amaçlı kullanıma sahip Comfydesk Notebook Sehpası; ölçüleri 56x30x4.7 cm (katlanmış halde) olup 15 kg. taşıma kapasitesine sahiptir.

• 2.2 kg ağırlığa sahip Comfydesk, yükseklik olarak 20–540 mm. arasında kurulabilir ve dirsek kolları alüminyumdan hazırlanmıştır. Eklem yerlerindeki düğmelere basarak ayaklarını 360 derece döndürebilir ve istediğiniz açıda bir kere daha basarak sabitleyebilirsiniz.

Comfydesk Notebook Sehpası, 139 YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Ürün www.comfydesk.com.tr adresinden kapıda ödeme, banka havalesi ve kredi kartı seçenekleri ile satın alınabilmekte.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları