Compex’te Dijital Yaşam Başlıyor

07-10 Şubat 2002 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Rumeli Fuar Merkezi’nde Axess Akbank’ın ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

Compex’te Dijital Yaşam Başlıyor

“COMPEX DIGITAL 7. EV VE İŞ YAŞAM TEKNOLOJİLERİ” Fuarı, ziyaretçilerini 21. yüzyılda iş ve ev hayatını kolaylaştıracak akıllı yaşam tarzları ile buluşturacak.

“Dijital Yaşamı Keşfedin” sloganıyla düzenlenen COMPEX DIGITAL’de aynı zamanda Türkiye’nin ilk akıllı evi de sergilenecek.

Fuar boyunca iş ve ev yaşamını kolaylaştıran elektronik cihazlar, bilgisayarlar, mobil cihazlar, multimedya ürünleri, Internet, uzaktan bankacılık ve e-business konularında en yeni teknolojiler ziyaretçilerle buluşturulacak. Ayrıca, bu yıl COMPEX DIGITAL’de, dijital fotoğraf ve kamera teknolojileri meraklılarının yoğun ilgisini çekecek özel bir bölüm hazırlandı. Digital görüntü sistemlerindeki son gelişmeler, ilgili firmalarca fuar alanı içinde ayrılan Photo Digital bölümünde demo showlarla sergilenecek.

Ancak, COMPEX DIGITAL’in bu yıl ki en büyük sürprizi Türkiye’nin ilk yaşayan akıllı evi. Fuar alanında kurulacak akıllı evin, barındırdığı teknolojilerle ziyaretçilerin büyük beğenisini çekeceği tahmin ediliyor.

Okuyucu Yorumları