Cook, "Apple otomobilin" ipucunu verdi

Apple'ın üzerinde çalıştığı konuşulan gizemli otomobil hakkında ilk ipucunu, Tim Cook verdi!

İlk ipucu Cook'tan geldi!

Apple'ın bir süredir otomobil konsepti üzerinde çalıştığı, her ne kadar şirket tarafından resmi olarak açıklanmamış olsa da, bilinen bir gerçek. Bunun üzerine geçtiğimiz günlerde bir röportaj da düzenlendi. Apple CEO'su Tim Cook, Fortune ile gerçekleştirdiği röportaj içinde kendisine yöneltilen "Apple otomobiller" hakkındaki soruları reddetmedi, ancak doğrulamadı da.

Tim Cook'un, Fortune mikrofonlarına verdiği yanıt, Apple'ın teknolojinin her alanında farklı ürün ve teknolojiler geliştiren bir şirket olduğu yönünde. Apple olarak her zaman insanların ihtiyaçlarını düşündüklerini ve buna yönelik ürünler geliştirdiklerini söyleyen Cook, yine Fortune muhabirinin Titan projesi hakkındaki sorusunu da atlattı.

2014 yılında hakkında dedikodular ortaya çıkmaya başlayan Titan projesi, bilindiği gibi başında eski Ford mühendisi VP Steve Zadesky'yi bulunduruyor. Bu bilgilere dayanarak kendisine sorulan soruyu, "Biz hiçbir zaman ilk olmak için çabalamıyoruz, en iyi olmak için ter döküyoruz," diyerek yanıtlayan Cook, yekten söylemese de, aslında otomobil üzerinde çalıştıklarının işaretini verdi. Kaldı ki zaten dediğimiz gibi, her ne kadar resmi olarak açıklanmış olmasa da bu bilinen bir gerçek...

Okuyucu Yorumları