Cooler Master COSMOS C700M Modelini Sunuyor

Cooler Master COSMOS serisinin yeni üyesi COSMOS C700M modelini duyuruyor. İşte oyunculara özel kasanın özellikleri...

İşte Cooler Master COSMOS C700M!

Cooler Master COSMOS serisinin yeni üyesi COSMOS C700M modelini duyuruyor. Cooler Master'ın kasa teknolojisinin sınırlarını zorlamak için bilinen yeni teknoloji, tasarım öğeleri ve özellikleri "Çubukları Yükseltmek" i temsil eden bir seri ile bir araya getirilmiştir.

COSMOS C700M, COSMOS serisinin teknolojik zirvesinde duran en yüksek segmentinde yer alıyor.

The COSMOS

2007'den bu yana, COSMOS serisi, ikonik tasarımı, premium malzemeleri ve engin yapım potansiyeli ile sunulmuştur. Son seri olarak görülen ve en uç sistemlerden bazılarını barındıran önceki nesil COSMOS modelleri, mod turnuvalarında rekabet etmek için pro modderler tarafından seçilen bir topluluk favorisi olmuştur. COSMOS C700P'nin 2017 yılında piyasaya sürülmesi, modülerlikte yeni standartlar belirledi, ayrıca PC sınırlarını zorladı ve COSMOS C700M'nin en son sürümünün önünü açtı.

Genişletilebilir Modülerlik

Hem PSU hemde kablo kapakları işlev bakımından genişletilebilir. PSU kablo kılıfı yan kısmın estetik sunumu için işlevsel olurken, üst ve orta plaka işlevsellik ve montaj seçeneklerine odaklanır. C700M neredeyse tüm parçaları ile tam modülerliğe sahip bir modeldir.

  • Çok Yönlü Düzen – Benzersiz çerçeve tasarımı tamamen özelleştirilebilir bir düzeni destekler. Anakart tepsisi ayrıca kasanın dışında montaj yapılması için çıkartılabilir.
  • Yükseltici Kablo ve Grafik Kartı Montajı – Grafik kartı, PSU orta plakasına veya M.Port'a dikey veya yatay olarak monte edilebilir. Dirsek ayrıca 0-90 derece arasında döndürülebilir. Ayrıca, grafik kartınızı bağlayabilmeniz için için 400 mm uzunluğunda bir yükseltici kablo dahildir.
  • ARGB Aydınlatma – Üst panelden ön panele kadar devam eden ve alt çubuklara karşı yansıyan 2 paralel şerit adreslenebilir RGB aydınlatma bulunur.
  • Kapsamlı Kablo Yönetim Sistemi – Dahili olan 3 kapak SSD monte etme kabiliyetine sahip ve aynı zamanda kablo yönetimi yapma olanağına izin verir.
  • Çok Yönlü Sıvı Soğutma Desteği – Sıvı soğutma bileşenleriniz, üst, ön veya alt kısma monte edilebilir. Birlikte verilen braketlerin her birine fanları ve radyatörleri monte edebilirsiniz. 420 mm uzunluğa kadar destek sunar.
  • Alüminyum Paneller ve Kulplar – Fırçalanmış alüminyum üst paneli ve ön paneli kapsar. Kasayı taşımak için dökme alüminyum kullanılan kulplar bulunur. Bu kulplar aynı zamanda kasanın alt kısmında kasayı taşıma görevi içinde bulunur.
  • Kavisli Temperli Cam Yan Panel – İki kıvrımlı kenarı bulunan panoramik temperli cam yan panel, sistem yapınızı en iyi şekilde gösterme olanağı sunar.
  • Zengin Bağlantı Seçenekleri – Geliştirilmiş I/O panel, 4 kutuplu kulaklık jakı, standar 3 kutuplu mikrofon jakı, USB 3.1 (Gen 2) Type-C bağlantısı, dört USN 3.0 bağlantısı ile gelir. Aynı zamanda fan hız ve adreslenebilir RGB kontrol düğmeleri bulunur.

Gelişmiş Kablo Yönetimi

COSMOS C700M içindeki kablo yönetim teknolojisi, sunucu raflarında kullanılan kablo yönetiminden esinlenmiştir. Üç kablo klipsi kabloların kanallara döşenmesini sağlar ve bir döner bağlantı şeridi ile sabitlenir. Bağlantı şeridi sadece kabloları bağlayamaz, aynı zamanda kabloları kullanarak kablolar da düzenler. Örneğin, her bir şerit, kanalları kullanarak tek tek kabloları veya kablo gruplarını ayırabildiğinden, inşaatçılar hangi kabloların hangi bileşenlere yönlendirildiğini hemen öğrenmek için fan kablolarını aynı şerit üzerindeki bileşen kablolarından bölebilirler. Bu şerit ayrıca, daha verimli bir yükseltme işlemi için başkalarını tutarken belirli kabloları serbest bırakma imkanı sunar.

Fiyat & Bulunabilirlik

COSMOS C700M çok yakında Türkiye stoklarında olacak.

Okuyucu Yorumları