Cooler Master'dan PC'lere Yeni Soğutma

Cooler Master, Computex'de yeni soğutma çözümlerini sergiledi.

Cooler Master'dan PC'ye yeni çözüm

CPU soğutucuları, bilgisayar bileşenleri ve çevre birimleri üretiminde dünya lideri olan Cooler Master, bugün şirketin yeni 3DVVC teknolojisi, (AIO) çift pompa CPU soğutucusu ve MasterFan SF serisinin yeni hattıda dahil olmak üzere şirketin gelecekteki termal çözümlerine genel bir bakış sunuyor.

MasterAir Maker 3DVVC ?

MasterAir Maker 3DVVC ?

MasterAir Maker 3DVVC, Cooler Master'ın 3D Dikey Buhar Odası teknolojisiyle tasarlanmıştır. Isıyı CPU'dan dağıtmak için geleneksel ısı boruları yerine, tek bir 3D Dikey Buhar Odasının bir ünitesini kullanır. Buhar haznesi, CPU ısısını alüminyum kanatlara eşit bir şekilde dağıtmak için U şeklinde bir konfigürasyona kesin olarak şekillendirilir ve iki 140mm fan tarafından soğutulur.

MasterAir MA620M ?

MasterAir MA620M, ısıyı eşit bir şekilde dağıtmak için tek tip 6 ısı borusu düzenine sahip karartılmış alüminyum kanatları barındırır. Silencio FP120 fan, ısı borularındaki ısıyı sessizce soğutmak için sessiz performans ile yüksek hava basıncı sağlar. Adreslenebilir RGB LED aydınlatma ile birlikte kolay montaj sistemi, MA620M'yi bir hava soğutma çözümü için pazardaki en iyi seçeneklerden biri yapıyor.

MasterAir G200P and G400P

G200P ve G400P, Cooler Master'ın bir sonraki küçük form faktörlü (SFF) hava soğutucuları olacak. G200P için 39,5 mm ve G400P için 58 mm'lik ultra düşük profilli, gömülü 2 ısı borusu (G200P) ve 4 ısı borusu (G400P), her iki model için de 92mm fan G200 ve G400P kullanıcılarına geniş termal performans sağlayacaktır. Her iki modelde de fanlar RGB aydınlatma özelliği ile gelmektedir.

MasterLiquid Dual Pump AIO Design

Cooler Master, her iki pompada yeni çift oda tasarımı içeren yeni çift pompa AIO sıvı soğutucusunu sunuyor. İkili pompa, soğutucunun su bloğuna akış hızını ve akış basıncını maksimize ederek soğutma performansını artırmak için tasarlanmıştır. Soğutucunun akış hızı, geleneksel AIO sıvı soğutucularla karşılaştırıldığında CPU ısısını çok daha hızlı bir şekilde dağıtır.

MasterLiquid Maker 240 New Edition

Yeni MasterLiquid Maker 240, girdap oluşturan yeni tasarlanmış bir rezervuar ve pompa ile birlikte geliyor. Sıvının haznenin üstünden akmasını ve ardından pompanın altından su bloğuna emilmesini sağlayarak, özel kurum içi pompa tasarımı sıvı vorteks etkisi yaratır. Rezervuar, sıvı girdap etkisini arttırmak için adreslenebilir RGB (ARGB) LED aydınlatma ile donatılmıştır.

MasterLiquid ML240P Mirage

Cooler Master'ın yetenekli ekibi tarafından tasarlanan ve üretilen ML240P Mirage, teknolojinin içindekileri ortaya çıkarır. Şeffaf bir pompa kapağına sahip bu eşsiz tasarımlı AIO soğutucu, kullanıcılara pompa pervanesinin açık bir görünümünü sunar. Pompanın iç kenar etrafındaki sekiz ARGB LED ile birleştiğinde, ML240P Mirage kullanıcıları hipnotize edici bir ışık şovu sunar.

MasterFan SF Series

Yeni Cooler Master SF serisi kasa fanları, doğrudan hava akımı ve basıncı için kare fan çerçeveli olarak tasarlanmıştır. SF-R ARGB serisinin yeni kare şekli, AIO'larda ve hava soğutucularında daha fazla yüzey alanı sağlar. SF120R ARGB, SF240R ARGB ve SF360R ARGB, entegre fan çerçevesi tasarımına sahip olup 120/240 / 360mm farklı boyutlarda kullanıcılara sunulacak.

MasterFan SF120M ?

MasterFan SF120M, Cooler Master'ın patentli 120 mm metalik sönümleme fanı çerçevesine sahip ilk Maker sürüm fanıdır. Metalik çerçeve, titreşim ve iç sürtünmeyi azaltmak için fana stratejik olarak yerleştirilmiştir. Çift bilyalı rulmanlar, sürtünmeyi azaltır ve fan performansını etkilemeden herhangi bir yöne monte edilebilir. Gürültü seviyesi endüstriyel bir fanın performans seviyesine sahipken 26 dBA ile sınırlandırılmıştır.

Okuyucu Yorumları