Cooler Master'dan Yeni Kasalar Geldi

Cooler Master, bu yıl Computex 2019'da birbirinden farklı kasa tasarımlarını tanıttı.

İşte Cooler Master'ın yeni kasaları

Cooler Master, bu yıl Computex 2019'da birbirinden farklı kasa tasarımlarını gözler önüne seriyor. Minimalist kasalardan Black Edition çeşitlerine her model son teknoloji ve inovatif bir tasarımla birlikte geliyor. Yeni kasalar, belirli özelliklere, yaşam stillerine ve profesyonellerden hayranlara kadar tercihlere özel olarak yapıldı.

Silencio S400 (mATX) & Silencio S600 (ATX)

Silencio S400 (mATX) & Silencio S600 (ATX)

Silencio, 2011 yılında ilk kez piyasaya sunulduğunda sessizlik optimizasyonunda en üst kalite için bir emsal teşkil etti. Gürültü azaltma teknolojisinden pratiklik ve kullanılabilirliğe kadar tüm özellikleri atalarının sıkı testlerinin gücünden faydalanılarak güncellendi. Desibel ölçerler belki sesin seviyesini ölçebilir ancak üzerinde çalışılması gereken çok daha fazla unsur var. Cooler Master da bu yüzden Silencio'yu geliştirirken daha fazla bilgi sahibi olmak için Sorama ile iş birliği yaptı.

Sorama, ses ve titreşimleri analiz etmek için sesleri görselleştiren eşsiz yüksek çözünürlüklü akustik kameralar sunuyor. Bu bilgilerin doğruluğu, Ar-Ge ekibimizi termal performansı dengelerken frekans ile gürültü azaltmayı optimize etmeye yetecek kadar bilgi ile donattı. Bazı frekanslar diğerlerine göre daha çok fark edilir. Belirli ses sönümleme malzemelerinin kullanılması, belirli frekans aralığındaki sesleri hedefleyerek kullanıcıya ulaşabilecek seslerin kalitesini artırır. Sonuç, Silencio'nun termal yeteneklerinden ödün verilmeden tecrübe edilen bir ses optimizasyonu.

COSMOS C700P Black Edition

COSMOS C700P Black Edition

Computex 2019, yeni COSMOS'un lansmanını işaret ediyor. COSMOS C700P Black Edition'ın mat siyah kaplaması, iç ve dış etkenlere orijinaline göre daha fazla dayanır. COSMOS'un modüler kaynaklarını genişletmek için PSU Örtüsü, yassı radyatör destekleri, ince ızgara paneller, kablo kapak sistemi ve ekstra bir arka panel dahil edilmiştir. Paneller ve çubuklar simsiyah bir tema sergilerken, kavisli temperli cam öncekine göre daha hafif bir renk tonuna sahiptir. Kasanın içi, çift kavisli temperli camdan tam panoramik olarak görüntülenebiliyor, içindeki tüm donanımı sergiliyor. COSMOS C700P Black Edition'daki barların yükseltilmesi sıra dışı bir kurulum için daha fazla görünen parça anlamına geliyor.

MasterCase H100

MasterCase H100

MasterCase H100, H serisine sadık kalırken mini-ITX yapısıyla 200mm RGB fanından vazgeçmiyor. Endüstriyel tasarım unsurlarından cömert mesh kullanımına kadar, H100 seyahate uygun boyutlu bir çeşit olarak seride yerini alıyor. Izgaralı paneller, üst ve ön panelin tamamını kaplıyor ve taşınabilirlik için oldukça önemli olan tutamağa yeterli alan bırakıyor. ATX güç kaynaklarıyla olan uyumluluğu, hareket halindeyken oyun oynamak için sisteme etkin güç sağlar, LAN partileri ve etkinlikleri için de idealdir. Masanızda daha az yer kaplamasını istiyorsanız ya da H serisine taşınabilir bir alternatif arıyorsanız, H100 güçlü mini-ITX sistemlerini küçük bir alanda barındırabiliyor.

Okuyucu Yorumları