CPL İstanbul Elemesi 5 Temmuz'da

CPL Summer 2003'ün dünyadaki 6 elemesinden biri bu Cumartesi İstanbul'da yapılıyor. Avrupa'nın en iyi takımlarından 4 (M19, GoL, e2sports, neophyte) İstanbul'a geliyor.

CPL İstanbul Elemesi 5 Temmuz'da

Dünyanın en büyük turnuva organizasyonlarından CPL’in Summer 2003 turnuvası için İstanbul’da yapılacak olan Counter-Strike elemeleri 5 Temmuz günü, yani bu cumartesi İstanbul Swiss Otel’de gerçekleşiyor. Dünyada sadece 6 elemesi bulunan bu büyük organizasyonun bir ayağının da Türkiye’de olması bizler için gurur verici bir gelişme.

Turnuva davet usulü yapılıyor ve Avrupa’nın en iyi takımlarından dördü ile Türkiye’nin en iyi dört takımı karşılaşıyor. Yurt dışından gelen takımlar geçen senenin WCG birincisi M19 (Rusya), GoL (İsveç), e2sports (Almanya) ve Neophyte (Çek Cumhuriyeti). Türkiye’den ise son CS turnuvasında ilk sırayı alan takımlardan Vendetta, DgTh, WoL ve TRK / REQ takımları arasında yapılacak maçın galibi katılacak.

Intel Unreal Tournament 2003 turnuvası ile birlikte gerçekleştirilecek olan turnuvaya tüm oyuncular davetli. Bu büyük organizasyonu ve Avrupa’nın en iyi takımlarını izleme fırsatını kaçırmayın.

Okuyucu Yorumları