Creative'den: Masaüstü Şıklığı!

Elektronik devi Creative, sesteki uzmanlığını mobil hoparlör sektöründeki iddialı modelleriyle tescillemeye devam ediyor.

Creative'den: Masaüstü Şıklığı!

Creative’in piyasaya çıkardığı yeni mobil hoparlörü Travel Sound 250, dizüstü bilgisayarlarınızın yanı sıra masaüstü bilgisayar, CD çalar, mp3 çalar gibi her tür dijital müzik çalarla da rahatlıkla kullanılabiliyor.

Üzerinde bulunan “Wide” ayarı ile geniş alan ses efekti yaratabileceğiniz Travel Sound 250’ü, 4xAAA pil ile 25 saat gibi uzun bir süre kullanılabiliyor.

Katlanabilir yapısıyla Travel Sound 250, değişik açılarla da kullanılabilmesinin yanı sıra içerisinden çıkan özel kadife kılıfı ile de kolaylıkla taşınabiliyor.

Titanium micro drive içeren tweeter’ları sayesinde çok net ve berrak ses alabileceğiniz Travel sound 250, 3W’lık yüksek ses çıkışıyla da notebook ve dijital müzik çalarlarınız için vazgeçilmez bir hoparlör haline geliyor.

Travel sound 250 şık görünümü, net ve berrak ses kalitesi ve uzun kullanımlı pil süresi ile gittiğiniz heryerde kalitenin ve şıklığın bir göstergesi olacak…

Okuyucu Yorumları