Creative'den Motorlu WebCam

Elektronik devi Creative webcam pazarına yepyeni bir soluk getiriyor: WebCam Live! Motion. Eğer bir WebCam Live! Motion sahibiyseniz, sessiz mekanik motorlu kameranızdan saklanma şansınız yok demektir.

Creative'den Motorlu WebCam

200º yatay ve 105 º dikey geniş görüş açısı içinde bulunan herşeyi web kameranıza dokunmadan görüntüleyebilirsiniz, hem de 4x dijital zoom ile!

CCD sensörü, 76º’lik geniş lens açısı, 640x480@30 fps video kalitesi ve 1.3 MP fotoğraf çözünürlüğüne sahip Webcam Live!Motion, Creative’in bir çok webcam modelinde bulunan akıllı yüz izleme özelliğini, sessiz mekanik motoru ile hareketli hale getiriyor!

Tek bir dokunuşla panaromik fotoğraf çekme özelliği. WebCam Live! Motion ile kameranıza dokunmadan, sadece tek bir tuşa dokunarak panaromik resim çekebilirsiniz.

USB 2.0 desteği ile internet üzerindeki anlık mesajlaşma programlarının tümünde net ve akıcı görüntü elde edebilirsiniz. Ayrıca beraberinde gelen kulaklıklı mikrofon seti ile net ve berrak sesler eşliğinde rahatlıkla video konferanslar yapabilirsiniz. Webcam Live! Motion, bir webcam’den çok daha fazlasını sunuyor.

Okuyucu Yorumları