Creative'den yeni bir webcam

Birbirinden farklı webcam modelleriyle kullanıcılara alternatifler sunan Creative, şaşırtmaya devam ediyor. WebCam Live Effects’in yeni yazılım arayüzü ile sevdikleriniz ile görüşmelerinizi daha da eğlenceli hale getirebiliyorsunuz.

Creative'den yeni bir webcam

Yahoo veya MSN Messenger gibi mesajlaşma programlarında karşınızdaki kişi sizin resminizi farklı ortamlarda görebiliyor. Örneğin, özgürlük heykelinin yanındaymışsınız, bulunduğunuz ortamda kar yağıyormuş veya bir iskambil kağıdının içindeymiş gibi farklı efektler mevcut.

Bu alışılagelmedik özelliğinin yanı sıra WebCam Live Effects, oldukça iyi bir görüntü kalitesine sahip. USB 2.0 desteği sayesinde 640x480 çözünürlükte 30 fps görüntü kalitesi sunan ürünün akıllı yüz izleme özelliği de mevcut. Bu sayede, siz ne kadar hareketli olursanız olun, WebCam’iniz sizi sürekli olarak görüntü dahilinde tutuyor. Kıvrımlı ayakları sayesinde her türlü ortamda kullanılabilen Effects’in üzerinde bulunan SnapShot düğmesi yardımıyla anlık, 1.3 MP çözünürlüğünde fotoğraf çekmek de mümkün. Manuel ayarlı odak sayesinde çok daha net görüntüler elde edebiliyorsunuz. Ayrıca ürünün beraberinde gelmekte olan mini mikrofon, sesli görüşmelerinizde yüksek ses kalitesi sağlıyor.

WebCam Live Effects, uzaktaki arkadaşlar, aileler veya akrabalarla olan görüşmelerine renk katmak ve onları şaşırtmak isteyenler için en ideal WebCam olarak karşımıza çıkıyor.

Okuyucu Yorumları