Creative'den Yeni Dijital Fotograf Makinesi

Yaz geldi tatil zamanı yaklaştı. Eski fotograf makinenizden ve film tab ettirme derdinden kurtulmak istiyorsanız, ses ve görüntü teknolojilerinin öncü firması Creative’in yeni dijital fotograf makinesi DC-CAM 3200Z'yi deneyebilirsiniz.

Creative'den Yeni Dijital Fotograf Makinesi

Dc-Cam 3200Z koduyla satılan ürün oldukça şık ve sade tasarlanmış. 3.2 megapiksellik bir CCD sensöre sahip olan ürünün üzerinde 16 MB sabit bellek bulunuyor. Dilerseniz sd bellek kartı satın alarak fotograf çekme kapasitenizi daha da arttırabiliyorsunuz. Fotograflarınızı 1.6”’lik lcd ekran üzerinden görüp, beğenmezseniz bir kez daha çekebiliyorsunuz. 3x optik ve 4x dijital zoom yapabilen Dc-Cam 3200Z’in 8 saniyeye kadar ayarlanabilen pozlama hızı ile oldukça kaliteli gece çekimleri yapabilmek de mümkün. 6 farklı ışık ayarı yapabildiğiniz ürün yalnızca 2 adet kalem pille çalışıyor.

Mpeg-4 kodlama özelliği ve dahili mikrofonu sayesinde sesli video çekimleri de yapabileceğiniz Creative Dc-Cam 3200Z yaz tatilini ölümsüzleştirmek isteyenler için ideal dijital fotograf makinesi olarak karşımıza çıkıyor.

Okuyucu Yorumları