Creative'den yeni Dokunmatik Mp3 Çalar

Nomad serisi mp3 çalarlarıyla büyük bir çıkış yakalayan ve dijital müzik çalar pazarında, tüm dünya’da olduğu gibi ülkemizde de zirveye yerleşen Creative, Nomad Zen serisi ürünlerine Zen Touch ile bir yenisini daha ekledi.

Creative'den yeni Dokunmatik Mp3 Çalar

Önceki Zen modellerinden farklı olarak Zen Touch, dokunmatik olarak tasarlanmış. Dokunmatik oluşu, geniş LCD ekranı, ergonomik tasarımı ve hafifliği cihazın kullanımını oldukça rahat bir hale getiriyor. Harici disk olarak da kullanılabilen Zen Touch’ın 20 GB’lık sabitdiskine 10.000 adet şarkı kayıt edebiliyorsunuz. USB 2.0 bağlantı imkanı dosya transferini oldukça hızlı bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlarken dahili Lityum iyon pil ortalama 24 saatlik kesintisiz müzik dinleme keyfine varmınızı sağlıyor. Opsiyonel fm radyo uzaktan kumandasıyla radyo dinleyebildiğiniz gibi dilerseniz radyondan müzik dilerseniz mikrofondan ses kaydı yapabiliyorsunuz.

Tüm bu özelliklerinin yanı sıra beyaz ve gri tonlamalarından oluşan tasarımıyla oldukça şık bir görünüme sahip olan yeni Creative Zen Touch, önümüzdeki yıl içerisine adından oldukça söz ettireceğe benziyor.

Okuyucu Yorumları