Creative'den yeni mobil hoparlör

Ses sistemlerinde dünya lideri olan Creative, gittiğiniz her yerde Creative farklılığını yaşayabilmeniz için yeni mobil hoparlörü TravelSound 500’ü ülkemizde de satışa sundu.

Creative'den yeni mobil hoparlör

Beyaz rengi ile oldukça sade ve şık görünen TravelSound 500, dizüstü bilgisayar, MP3 çalar, walkman, CD çalar vb cihazlar ile rahatlıkla kullanılabiliyor. Stereo olarak tasarlanan ürünün üzerinde bulunan Subwoofer çıkışı sayesinde haricen bir subwoofer’a bağlantı sağlayarak 2.1 bir ses sistemi sahibi de olabilirsiniz. İhtiyacı olan gücü bilgisayarınızın USB bağlantı noktasından veya 4 adet AAA pil (30 saate kadar kullanım imkanı) ile temin edebildiğiniz gibi dilerseniz opsiyonel olarak satılan güç adaptörüyle de sağlayabiliyorsunuz. TravelSound 500, tıpkı I-Trigue serisi gibi Titanyum driverlar kullanıyor ve bu sayede özellikle tiz seslerde üstün performans sergiliyor. 4W rms ses çıkış gücü, portatif ve hafifliği ile TravelSound 500, üzerinde bulunan mandalı sayesinde LCD ekran üzerine (13 mm’ye kadar) rahatlıkla monte edilebiliyor. Ürünün beraberinde gelen oldukça güzel taşıma kılıfı sayesinde ürünü rahatlıkla yanınızda taşıyabiliyorsunuz.

Tüm bu benzersiz özellikler, ürünü özellikle notebook kullanıcıları için en ideal mobil ses sistemi olarak karşımıza çıkarıyor.

Okuyucu Yorumları