Creative, yeni modeli Zen Neeon’u duyurdu

Birbirinden renkli, güzel ve çekici MP3 çalarlarıyla tüm dünya’da dikkatleri üzerine çeken Creative, yeni modeli Zen Neeon’u ülkemizde de duyurdu. Zen Neeon, bugüne kadar tanıdığınız, klasikleşmiş MP3 çalar tasarımlarına son vererek, yeni bir ilke imza atıyor.

Creative, yeni modeli Zen Neeon’u duyurdu

Zen Neeon için en az gökkuşağı kadar renkli desek yanlış olmaz. Birbirinden güzel 10 farklı renk seçeneği, 7 farklı ekran rengi ayarı ve tüm bunlardan daha heyecan verici olan, değiştirilebilir “stick-on” etiketleriyle Zen Neeon, her gün farklı bir görünüme bürünüyor. Ön yüzeyi siyah olan Zen Neeon’un 17 farklı (şimdilik) “stick-on” etiketi mevcut. Bu etiketleri opsiyonel olarak temin ederek, MP3 çalarınızın tasarımını kendi zevkinize göre değiştirebilirsiniz. Böylelikle, kendinizi her gün, sanki farklı bir MP3 çalar kullanıyormuş gibi hissedeceksiniz!

Heyacan verici, çeşitli renk ve “stick-on” seçeneklerinin yanı sıra Zen Neeon, zengin özelliklerine karşın oldukça ufak ve hafif bir ürün. 2500 adet şarkı depolayabilen 5 GB’lık kapasite, Line-in girişinden direkt MP3 kaydı, herhangi bir sürücü yükleme ihtiyacı olmadan taşınabilir disk olarak kullanılabilme, tek bir şarjla 16 saat kesintisiz müzik çalabilme, ses kaydı ve daha bir çok özellik yalnızca 75 gr ağırlığındaki Neeon’da bir arada bulunuyor.

Ülkemizde, FM radyosuz ve radyolu olmak üzere 2 farklı modelde satışa sunulacak olan Creative Zen Neeon, renkleri ve yetenekleri ile hayallerinizdeki MP3 çaları gerçeğe dönüştürüyor.

Okuyucu Yorumları