Creative’den yeni bir MuVo : MuVo V200

Eğer hafif, kullanımı kolay, FM radyo ve mikrofondan ses kaydı yapabilen çok fonksiyonlu bir dijital müzik çalar arıyorsanız Creative’in yeni MuVo V200 ürünü tam size göre.

Creative’den yeni bir MuVo : MuVo V200

128MB, 256MB, 512MB ve 1 GB olmak üzere 4 farklı kapasite seçeneği sunan ürün, USB 2.0’ı destekliyor. Böylece şarkılarınızı saatler değil yalnızca dakikalar içinde aktarabiliyorsunuz.

MuVo V200, tıpkı Creative’in diğer MP3 çalarları gibi taşınabilir depolama ünitesi olarak da kullanılabiliyor. Müzik, fotoğraf, sunu ve akla gelen her türlü dosyanızı MP3 çalarınızın içinde saklayabiliyorsunuz. 2 parçadan oluşan ürünün bellek ünitesi, pil ünitesinden kolayca ayrılabiliyor ve doğrudan bilgisayarınızın USB portuna takılabiliyor. Böylece gittiğiniz her yerde herhangi bir ara kablo gereksinimi olmadan PC bağlantısı yapabiliyorsunuz. Tek bir ince alkalin kalem pil ile 15 saat kesintisiz müzik sunan MuVo V200’ün beraberinde şık tasarımlı ve yüksek kaliteli bir çift kulaklık da geliyor.

Dijital müzik pazarının hızla büyüdüğü bu günlerde, V200, MP3 çalar satın almak isteyenler için oldukça iyi bir alternatif olarak göze çarpıyor.

Okuyucu Yorumları