Creative’den Yeni Bir MuVo2: MuVo2 FM 5 GB

MP3 çalar pazarının lider firması Creative, geniş ürün ailesinin önemli fertlerinden biri olan, ödül rekortmeni MuVo2 1.5 ve 4 GB’lık modellere ek olarak şimdi de MuVo2 FM 5 GB’ı ülkemizde satışa sundu.

Creative’den Yeni Bir MuVo2: MuVo2 FM 5 GB

5GB’lık model adından da anlaşılabileceği gibi önceki MuVo2’lerden farklı olarak FM radyo özelliği üzerinde geliyor. Ayrıca bir FM radyo uzaktan kumanda satın almanız gerekmiyor. Beraberinde gelen uzaktan kablolu uzaktan kumanda sayesinde MP3 çalarınız cebinizde veya çantanızda olsa dahi cihazı rahatlıkla kontrol edebiliyorsunuz. 5GB’lık kapasitesi sayesinde beraberinizde 2500 adet şarkı taşıyabiliyorsunuz. Tabii ki bu 5GB’lık kapasiteyi yalnızca MP3 dinlemek için değil ses kaydı veya radyo yapmak hatta veri depolamak için de kullanabiliyorsunuz. USB 2.0 arabirimine sahip cihazı bilgisayarınıza taktığınızda MuVo2 hiç bir sürücü yüklemeden taşınabilir disk olarak tanınıyor ve rahatlıkla dosya aktarımı yapılabiliyor. Değiştirilebilir Li-ion pil ile çalışan cihaz tek bir şarj ile 14 saat kesintisiz müzik keyfi yaşamanızı sağlıyor. Dilerseniz ayrıca da satın alabileceğiniz piller ile bu süreyi daha da uzatabilirsiniz. Ufak bir joystick ile kumanda edilen MuVo2 FM 5 GB’ın her zevke uygun 5 farklı renk seçeneği mevcut.

Yalnızca 93 gr olan ağırlığı ve her gömlek cebine dahi sığacak kadar ufak olan boyutlarının aksine MuVo2 FM 5 GB üstün yetenekleriyle iştah kabartıyor.

Okuyucu Yorumları