Creative’den yepyeni dijital video kamera

Creative’in yeni dijital video kamerası DiVi-CAM 428 ile all-in one kategorisinde çıtayı yükseltiyor. Creative’in yine aynı kategoride bulunan DiVi-Cam 316 modelinden farklı olarak bu üründe 4 Megapiksellik CCD sensör kullanılmış. Böylelikle çekimlerinizde yüksek görüntü kalitesi elde edebiliyorsunu

Creative’den yepyeni dijital video kamera

DiVi-Cam 428 yalnızca bir dijital video kamera değil aynı zamanda dijital fotoğraf makinesi, MP3 çalar ve hatta depolama ünitesi olarak da kullanıbiliyor. DiVi-Cam 428 sahibi olduğunuzda gittiğiniz her yerde dijital eğlenceyi doyasıya yaşayabiliyorsunuz.

Dahili 32 MB kapasiteye sahip olan, 1 GB’a kadar SD kart desteği sağlayan ürün 2”lik hareketli LCD ekrana sahip. Böylelikle çekimlerinizi rahatlıkla yapabiliyorsunuz. Öte yandan gelişmiş flaş ayarları sayesinde geceleri de fotoğraf çekebiliyorsunuz. Dilerseniz night mode’a alıp flaşsız çekimler de yapabilirsiniz. 640x480 çözünürlüğünde MPEG-4 video kaydı yapan DiVi-Cam 428’in çıkarılabilir ve şarj edilebilir olan Li-ion pili de uzun ömürlü kullanım olanağı sağlıyor. A/V çıkışı sayesinde dilerseniz kayıtlarınızı Tv’den veya projeksiyon cihazından da izleyebilirsiniz.

Siyah ve gümüş olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunan Creative DiVi-Cam 428, hayatı kayıt etmek isteyenler için ideal bir dijital video kamera.

Okuyucu Yorumları