CryENGINE 3, PlayStation 4 için yenilendi!

Sevilen oyun Crysis'in motoru CryENGINE 3, merakla beklenen bu cihaz için yenilendi!

Crytek'ten iyi haber!

Oyun geliştiricilerini geleceğe hazırlamayı amaç edindiğini belirten Crytek, Sony Computer Entertainment tarafından piyasaya çıkarılacak olan PlayStation 4 konsolunda oyun geliştirilebilmesi için CryENGINE 3 teknolojisini yenilediğini açıkladı.

Crytek, gelecekte de bu platformu destekleyerek CryENGINE 3 lisans sahiplerinin bu konsol üzerinde hayalini kurdukları oyunları geliştirebilmelerini sağlayacak. Crytek Global İş Geliştirme Müdürü Carl Jones yaptığı açıklamada; "CryENGINE teknolojisi, tüm platformlarda her zaman etkileyici sonuçlar elde edilmesini sağlamıştır. Oyun geliştiricilerimizin gelecekte PlayStation 4 üzerinde oyun geliştirebilmelerine destek vererek sektördeki öncü rolümüzü devam ettirmenin yanı sıra, diğer kullanıcıların da bu yeni nesil konsollara geçiş sürecinde sektörün en iyi oyunlarını geliştirebilmelerine yardımcı olacağız" ifadesine yer verdi.

Milyonlarca oyuncuya ulaştığı iddia edilen ve birçok kez "en iyi grafik" ödülü kazanan farklı türdeki oyunların geliştirilmesini sağlayan Crytek'in CryENGINE 3 teknolojisinin, gerekli tüm oyun sistem ve araçlarının bir arada sunulduğu ilk oyun geliştirme çözümü olma özelliğini taşıdığı belirtiliyor.

Okuyucu Yorumları