Crysis'in Demo'su 25 Eylül'de hazır

Dünyanın en çok beklenen oyunu Crysis'in Demo'su 25 Eylül'de oyunseverlerle buluşacak.

Crysis demo: 25 Eylül

DÜnyanın en çok beklenen ve oyun çevreleri tarafından daha çıkmadan en iyi oyunu olarak anılan, Almanya'daki üç Türk kardeşin kurduğu Crytek firmasının Far Cry'dan sonraki oyunu olan Crysis'in Demo çıkış tarihi belli oldu: 25 Eylül.

Oyunun Demo sürümünde sadece bir bölüm olacak ve bölümün adı da Contact. Demo sürümünün nihai sürümdeki teknolojiyi barındırıp barındırmaycağı ise henüz kesin değilken oyuncuların sadece bu oyun için bilgisayarlarını güncelleyecekleri kesin.

DirectX 10'un nimetlerini sonuna kadar kullanan, fizik alanında şimdiye kadar hiçbir oyunda görülmemiş efektler ve yenilikler sunan, grafikleriyle daha Pre Alpha sürümünde bile oyuncuların gönlünde taht kuran Crysis, Crytek firmasının yeni oyun motoru CryEngine 2 üzerine kurulu.

CHIP Online Yorumu: Oyun çevreleri firmanın ilk oyunu Far Cry'a 10 üzerinden 9.2 gibi çok yüksek bir puan verdikleri için Crysis'e puan verirken bayağa zorlanacaklar zira puan sınıra dayanacak gibi. Yine zorlanacak olan sadece oyun çevreleri değil. Crysis barındırdığı teknoloji ile de bilgisayarlarımıza ter döktürecek.

Bilgisayarlarınızı hazır edin! Büyük gün geliyor!

Okuyucu Yorumları