Crysis Warhead eski PC'lerde de çalışacak mı?

Crytek devam oyun Warhead'i daha iyi optimize edecek. Acaba eski bir PC bile oyunu çalıştıracak mı?

Eski PC'lere de Crysis

Başarılı 3D-Shooter oyunu Crysis'in devam oyunu Crysis Warhead eski ve yavaş PC'lerde de hızlı çalışabilecek. Geliştiriciler, üst seviye sisteme sahip olmayan oyuncuların da muhteşem grafikler elde etmesine önem veriyorlar.

Bir Crytek çalışanının doğruladığına göre şu sıralar firma "Warhead-PC" isminde bir sistem üzerinde çalışıyor. Bu bilgisayar oyunu iyi bir çözünürlük ve yüksek detay seviyesinde akıcı şekilde çalıştırabilen bileşenlere sahip olacak. Hangi donanımların kullanılacağı ise henüz belli değil; EA'nın böyle bir sistem dağıtıp dağıtmayacağı da kesinlik kazanmadı. Crytek sadece fiyat konusunda bazı bilgiler veriyor: Güncel tahminlere göre bu PC 500 ila 600 Euro arasında fiyatlandırılacak.

Crysis özellikle çok yüksek sistem gereksinimleri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Üst seviye PC'lerin bir kısmında bile oyunu en yüksek detay seviyesinde oynamak mümkün değildi. Crysis Warhead, Crysis ile aynı zamanda geçiyor; sadece aynı adadaki farklı bir yerde. Oyunun bu sonbahar çıkması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları