Crystal GD900: Vodafone'a özel şeffaf cep...

Sadece ve sadece Vodafone'a özel satışa sunulan şeffaf cep telefonu: İşte LG Crystal!

Şeffaf cep Türkiye'de!

Şeffaf bir tasarıma sahip olan, kendisini diğer cep telefonlarından ayıran LG Crystal GD900, Türkiye'de satışa sunuluyor.

8 Megapiksel kamera, 7.2 Mbps bağlantı hızıyla 3G teknolojisi, 1,5 GB dahili hafıza, microSD kart yuvasıyla 32GB'a kadar genişletme imkanı ve 3 inçlik, multi-touch destekli dokunmatik ekranıyla kullanım keyfi, kolaylığı zengin multimedya özellikleri sunuyor.

Transparan bir tuş takımı olan bu ilginç cep telefonu, Türkiye'de sadece Vodafone'a özel olarak satışa sunuluyor. Özel bir kampanya ile Türk vatandaşları da Vodafone'un dünyanın dört bir yanında tüketicilere sunduğu taksit imkanından faydalanıyor. Vodafone 3G+ internet bağlantısıyla ve uygun ödeme koşullarıyla sunuluyor.

Tüketiciler 18 Ay boyunca bütün vergiler dahil aylık 79 TL ödeyerek, kampanyaya özel 1 GB'lık data kullanımıyla 3G+ hızında mobil internet erişimine ve LG Crystal GD900'a sahip olabiliyorlar.

Vodafone'a özel satışa sunulan LG Crystal GD900 ve çeşitli tarife planları hakkında daha fazla bilgi www.vodafone.com.tr adresinde bulunuyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları