Cyberlink: Video ve DVD yazma için 9 yazılım

PowerDVD üreticisi Cyberlink, DVD Solution 3 Platinum programını dokuz yazılım ile destekliyor. Paket, dijital videoların görüntülenmesi, filmlerin ve DVD’lerin işlenmesi fonksiyonlarını tek bir kullanıcı arayüzü altında birleştiriyor.

Cyberlink: Video ve DVD yazma için 9 yazılım

Üretici, paketin fiyatının yaklaşık olarak 50 Euro olacağını duyurdu.

Yazılım paketi, oynatıcı klasiği PowerDVD 5.0’ın haricinde MediaShow 3 aracına da sahip. Bu, bir fotoğraf arşivini kullanarak tek başına çalışan resim şovları oluşturabiliyor. PowerProducer 2 Gold ile de fotoğraf ve filmler direkt olarak CD veya DVD’ye yazılabilecekler.

Dijital multimedya içeriklerinin işlenmesi ve optimizasyonu için de Photonow 1.0 ve PowerDirector 3.1 Express programları entegre edilmiş. İlk araç fotoğraflar üzerinde düzeltmeler yapmak için otomatik ve manuel optimizasyon seçeneklerine sahip. Ayrıca PowerDirectors’ın Smart Video Rendering teknolojisi sayesinde işlenen video sekansları yeniden hesaplanabiliyor.

Power2Go 3 ve PowerDVD Copy 1.0uygulamalası ise kullanıcıların Video CD veya DVD gibi klasik medya türlerindeki multimedya dosyalarını yedeklemelerine ve kopyalamalarına imkan tanıyor. Ayrıca PowerBackup 1.0 aracını kullanarak da yedek alabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları