Cyrsis 3 bomba gibi geliyor!

Crysis 3, yepyeni ekran görüntüleri ve bomba gibi yenilikleriyle sonunda ortaya çıktı...

İşte Crysis 3!

Crysis 3'ten yepyeni ekran görüntüleri için tıklayın...

Piyasaya ilk çıktığı günden bu yana oyun severlerin gönüllerinde taht kurmuş olan Crytek firmasının efsane oyun serisi Crysis'in üçüncü oyunun 2013 yılında piyasaya sürüleceği artık kesinlik kazandı.

Geçtiğimiz günlerde resmi detayları da ortaya çıkan oyunun adıysa Crysis 3 olacak. Senaryo gereği yine Prophet isimli karakteri kontrol ediyor olacağız. New York şehrine geri dönüşü konu alacak oyunda Prohet, karşısında Cell Corporation tarafından yaratılmış olan Nanodome'ların bütün şehri kapladığına şahit olacak. Crytek'in genel müdür koltuğunda oturan Cevat Yerlinin oyun hakkında yaptığı açıklamaysa şöyle; "Crysis 3, sanbox oyun yapısını, ileri seviyede savaş ve ileri teknoloji insan - uzaylı silahlarının kullanımının açık olacağı, FPS türünü sevenlerin severek oynayacağı bir yapım olacak. Ayrıca son teknoloji CryENGINE teknolojisini Crysis 3 ile gözler önüne sereceğiz ve bu sayede daha önce görülmemiş kalitede görsel bir şölen yaratacağız."

Oyun 2047 yılında geçecek ve Prophet'in gerçekleri öğrendikten sonra geriye dönerek intikam almasını konu alacak.

Yenilikler ve ön siparişe açılan kutu seçenekleri... Haberimizin ikinci sayfasında...

İşte Crysis 3'ün yenilikleri...

İşte Crysis 3'ün yenilikleri...

Yenilikler arasındaysa "composite bow", geliştirilmiş Nanosuit ve yeni uzaylı teknolojisi bulunacak. Cyrsis 3 için hazırlanan ön sipariş modeliyse fazlasıyla dikkat çekici. Hunter Edition olarak lanse edilen ön sipariş kutusu, signature bow'a erken erişim sağlayacağı gibi, aynı zamanda üzerinde daha çok güç ve özellik barındıran Hunter Nanosuit modülüne de beraberinde getirecek. Bütün bu özelliklere ek olarak Hunter Edition'ı sipariş edenler aynı zamanda multiplayer mod içerisinde kendilerini beşinci seviyeye kadar yükseltecek olan yetenek puanının da sahibi olacaklar. Crysis 3'ün ön sipariş versiyonuysa Origin.com üzerinden satışa çoktan sunuldu bile, fiyatıysa 59,95 dolar olarak belirlenmiş durumda.

Bazı diğer satış noktalarındaysa oyunun farklı versiyonları bulunuyor. İlk olarak Stalker Pack karşımıza çıkıyor. Bu kutuyu satın alacaklar yarı otomatik pompalı tüfeğe herkesten daha önce kavuşacaklar. Overkill Pack'e göz dikenlerse typhoon assault weapon ve çok daha fazlasını hanelerine ekleyebilecekler. Son olarak Predator Pack ile de Feline submachine gun'a ulaşmak mümkün olacak.

Crysis 3'ten yepyeni ekran görüntüleri için tıklayın...

Okuyucu Yorumları