Daha "Büyük" Eğlence İçin Daha "Büyük" Televizyon

Eğlence dünyası sınır tanımazken televizyonlarımızın ekranları da sınırları aşıyor!

70" Ya Da 180 Ekran!

Samsung Electronics, eğlence dünyasını daha da büyütmek adına gerçekten "büyük" bir televizyon üretti. Tam 180 ekran ya da 70 Inch büyüklüğündeki bu eğlence devi artık daha gerçekçi, daha etkileyici filmleri evimize taşıyor. Yapısı ve büyüklüğü sayesinde 180 derece görüş açısı veren televizyon 120 Hertz'lik yenileme gücü ile daha akıcı görüntü sunuyor.

Son kullanıcılar için hazırlanan eğlence devinin tepki süresi 8ms'den daha küçük. Bu sayede görüntü akış hızında belirgin fark oluşuyor diğer benzerleri ile. FHD (1920 x 1080 piksel) çözünürlüğe sahip televizyonun parlaklığı 600 nit. 2000:1 kontrast oranına sahip ve 1.07 milyar renge sahip.

2007 yılının ilk yarısında seri üretime geçilecek olan televizyon hakkında Samsung Electronics Başkan Yardımcısı Kim Sang-Soo şunları söyledi: "70 inçlik yeni LCD TV modelimiz sadece büyüklüğü ile değil, görüntü kalitesi ve sunduğu izleme açısı ile de mükemmelliğin sınırlarını yeniden tanımlıyor. Ürünümüz, geniş ekranlı LCD TV kullanıcılarının görüntü keyfini en üst düzeye çıkarmak için geliştirildi."

Okuyucu Yorumları