Daha gerçekçi bir NFS Shift!

NFS Shift'teki gerçekçilik duygusu sizin için yeterli değil mi? Öyleyse önerimiz hoşunuza gidecek...

Daha gerçekçi bir NFS Shift!

Need for Speed: Shift için hazırlanan yeni bir modifikasyon sayesinde gerçekçi bir zarar modellemesi elde edilebiliyor: YodaStar ismindeki kullanıcının hazırladığı "Damage Mod", NFS Shift'te aracınızın kazalar sırasında aldığı hissedilebilir zararı yükseltiyor.

Örneğin lastikler patlayabiliyor veya yerinden çıkabiliyor, motor tamamen pes edebiliyor ve arabanızı kenarlara çarptıkça vites çalışmamaya başlıyor. Vites bu duruma düştüğünde birkaç ufak çarpmadan sonra arabayı istediğiniz gibi yol üstünde tutmak imkansız hale geliyor.

Hissedilebilir zararı arttırıyor
Damage Mod'un üç farklı sürümü var ve bunlar özelikle motorun zarar toleransına göre birbirlerinden ayrılıyor. Sizlere hepsini bir ZIP paketi içinde sunuyoruz. Daha fazla zarar, daha fazla gerçekçilik. Damage Mod'ları ile rakipleriniz rahat olabilir; zira bitiş çizgisine yetişmeniz bile bayağı bir zor.

Kurulum için kullanmak istediğiniz sürümdeki PHYSICSBOOTFLOW.bff dosyasını "Need for Speed: Shift" kurulum klasörünün içindeki /paktfiles dizinine kopyalayın. Bu işlemi yapmadan önce orijinal PHYSICSBOOTFLOW.bff dosyasının bir yedeğini alın ki istediğiniz zaman oyunun orijinal haline dönebilesiniz.

Video köşemizde Damage Mod'un nelere kadir olduğunu gösteren videoyu izleyebilirsiniz.

Download: NFS Shift için Damage Mod

Okuyucu Yorumları