Daha "hareketli" bir Windows!

Windows'u bambaşka bir işletim sistemine çevirecek araçla tanışın! İşte o araç ve indirme bağlantısı

Daha "hareketli" bir Windows!

Windows'a şık animasyonlar, menüler ve birtakım verimlilik araçları ekleyen ünlü yazılım paketi WindowFX'in 5. sürümü yayınlandı. Yeni sürüm, yeni pencere animasyonları ve diğer ilgi çekici yeni işlevlerle geliyor.

Stardock tarafında geliştirilen WindowFX 5, pencereleri sürüklerken Linux'daki Compiz Fusion benzeri titrek bir animasyon gösteriyor. Pencelereli açma, kapama, küçültme ve geri getirme eylemlerinde de yeni animasyonlar dikkat çekiyor. WindowFX'in ücretsiz sürümü, bazı işlevlerden yoksun olarak gelirken 10 dolarlık ücretli sürümü, bu yeni animasyona ve masaüstü simge gösterimi denetimlerine sahip.

WindowFX 5 sadece pencerelerinizi hareketlendirmekle de kalmıyor. Daha fazla özellik ve indirme bağlantısı sonraki sayfamızda.

Animasyonlardan fazlası, indirme bağlantısı

Animasyonlardan fazlası, indirme bağlantısı
Pencelererinize eğlenceli animasyonlar ekliyor

WindowFX 5, yeni animasyonlardan fazlasını da sunuyor. Ücretsiz sürümde de bulunan yeni özellikler, yaptığınız işe daha iyi odaklanmanızı sağlıyor. Dilerseniz etkin olmayan tüm pencereleri karartabiliyor ve böylece şu anki pencereyi öne çıkartabiliyorsunuz. İsterseniz etkin olmayan pencereleri belirli bir süre geçtikten sonra otomatik olarak küçültebiliyor, böylece ekranınızın kalabalıklaşmasına engel olabiliyorsunuz.

WindowFX'in yeni özellikleri, onu en azından denemeye değer kılıyor. Yeni animasyonlar için çok güçlü bir bilgisayara ihtiyacınız olmadığını da söyleyelim. Ücretsiz sürümde de bazı animayson seçeneklerine sahipsiniz. Masaüstünüzde biraz eğlence ve değişiklik arıyorsanız, WindowFX 5'i denemekten pişman olmayacaksınız.

İndirin: WindowFX

Okuyucu Yorumları