Daha Küçüğünden Daha Fazlasını Elde Edin..

Toshiba'dan dokunmatik yeni bir dizüstü bilgisayar: Satellite U500 13.3 inç. İşte detaylar ve fiyat

Win7 ve çoklu dokunmatik ile!

Toshiba Bilgisayar Sistemleri Bölümü dokunmatik ekran özelliği ve Windows 7 işletim sistemli ultra-taşınabilir yeni Satellite U500 13,3 inç dizüstü bilgisayarı geliştirdi.

" TNB Bigisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş. Genel Müdürü Aytaç Biter, Geleneksel klavye ve yenilikçi dokunmatik desteği ile ultra kullanılabilirlik kavramını daha da ileriye taşındığını" ifade etti. Lüks Kahverengi ve Lüks Kırmızı dokuma yüzeye sahip, klavye yanında harici olarak ekrana dokunarak işlemlerin yapılabilmesi kullanıcıların klavye ve fare kısıtlaması olmadan dosya ve programlara daha hızlı, daha kolay erişim sağlamasına olanak sağlıyor. Windows 7 işletim sistemli ve tüm programların sadece dokunarak çalışabilmesi, kullanıcıları belge veya web sayfasına ekrana çift tıklayarak daha kolay açmasını sağlıyor. Dosyalarınızı sürüklemek ya da bir resmi döndürmek artık parmaklarınızın ucunda.

İnce ve hafif Satellite U500 13.3" (33,8 cm) boyutlarında. Tam donanımlı performansa sahip ve kullanıcıları emnun edecek şekilde tasarlanan Satellite U500, ince, hafif zarif dokunuşa sahip tasarımı, hareket kolaylığı ve müthiş tasarımı bir araya getiren U500, aynı zamanda iki olağanüstü stil seçeneğine sahip. Aydınlatmalı klavye ve güç tasarrufu sağlayan Eco Yardımcı Programı düğmesi ve mobil dijital yaşam biçiminizi geliştirecek Toshiba EasyMedia özellikleri ile 'kullanılabilirlik' kavramını da yeniden tanımlar. İki çeşit tasarıma sahiptir. Gümüş rengi boyalı vurgulara sahip standart sürüm ve aydınlatmalı tuşlara sahip arka ışıklandırmalı bir klavye, yuvadan yüklemeli bir DVD sürücü, şık krom tasarımlı hoparlör ızgaraları ve kenarları ile sunulan tasarım bir üründür.

Çoklu dokunmatik

Çoklu dokunmatik

Gümüş veya krom dokunuşlarıyla zenginleştirilmiş zarif dokunuşa sahip tasarımıyla Satellite U500, kullanışlı olmasının yanı sıra stil açısından da göz alıcıdır. Çoklu Dokunmatik Kontrole Sahip yenilikçi Dokunmatik Yüzey, parmaklarınızı yüzeyden ayırmadan kaydırma, işaretleme, tıklatma ve yakınlaştırma olanakları sunar. 8 hassas düğmeye sahip EasyControl Çubuğu tüm multimedyanızı anında kontrol etmenize olanak verir. Işıl ışıl parlayan son derece yumuşak bir dokunuşa sahip, daha parlak arka ışıklandırmalı klavye ile gönül rahatlığıyla gece karanlığında bile performanstan hiçbir şey kaybetmezsiniz.

Gelişmiş Toshiba Yüz Tanıma Sistemi teknoloji sayesinde sadece bir gülümsemeyle dizüstü bilgisayarınıza erişebilirsiniz. HD web kamerası, 1280 x 800 geniş ekran çözünürlükte görüntülü sohbetler etmenize olanak verir. USB Kapalı Konumda Şarj özelliği sayesinde, dizüstü bilgisayar kapalı durumdayken bile eSATA/USB bağlantı noktası üzerinden akıllı telefonunuzu, MP3 çalarınızı veya diğer tüm cihazlarınızı şarj edebilirsiniz. Tek bir hareketiyle fotoğraflarınızı yakınlaştırın. Hafif bir dokunuşla sayfalar arasında gezinip ve dilediğiniz kadar kaydırma yapabilirsiniz.

Verileri çarpma ve düşürme tehlikelerine karşı koruyan HDD 3 Boyutlu Darbe Sensörüne sahip yuvadan yüklemeli DVD sürücünün yanı sıra en üst düzey mobil işlem gücünden ve 500 GB'a kadar çıkabilen sabit disk seçeneğinden yararlanabilirsiniz.

Güç tasarrufu sağlayan Eco Yardımcı Programı düğmesi sayesinde tek bir düğmeye dokunarak anında çevre dostu olmanıza yardımcı olur. Çalışırken güç tüketiminizi azaltır ve akıllı bir grafik aracılığıyla enerji tasarrufunuzu (günlük, haftalık veya aylık) izlemenize olanak verir. PC Health Monitor de sizi düzensiz güç tüketimi ve pil durumu hakkında uyararak çevrenin korunması için gösterdiğiniz çabalarda size yardımcı olur.

TOSHIBA SATELLITE U500-1F5 Özellikler

TOSHIBA SATELLITE U500-1F5 Özellikler
Düşmelere karşı sabit disk korumasına sahip

* Intel® Core™ i5-430M İşlemci (2,26 / 2,53 Turbo GHz
* 3 MB L2 cache, 1066 MHZ FSB)
* Orijinal Windows 7 Home Premium (64 bit) Türkçe / İngilizce
* 4,096 MB (2,048 + 2,048) DDR3 RAM - max. 8,192 MB (1066 MHz)
* 500 GB (5.400 rpm) Seri ATA HDD
* 13.3 Toshiba TruBrite® WXGA TFT ekran (1,280x800)
* NVIDIA® GeForce® G 310M, 512 MB yerleşik, (CUDA Teknolojisi)
* 4,094 MB'a kadar DDR3 kullanılabilir grafik belleği (8 GB RAM ile – 64
* DVD Super Multi çift katmanlı sürücü
* Toshiba Bass özelliği geliştirilmiş ses sistemi, Stereo hoparlörler
* 5'i birarada Media Kart Yuvası, 2 x USB 2.0, 1 x eSATA/USB (paylaşımlı
* Express Card™ Slot, Kulaklık soketi ile paylaşımlı S/PDIF (optik)
* HDMI-CEC
* Wireless LAN (802.11b/g), Bluetooth™ 2.1 EDR
* Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000
* Li-Ion batarya
* HD web kamera (Yüz Tanıma Fonksiyonlu) ve mikrofon
* HD Audio, 3D HDD koruma sistemi
* Çoklu Dokunmatik Kontrole Sahip Touch Pad, ECO modu
* 2.2 kg
* 2 yıl Uluslararası garanti
* Microsoft® Works, Microsoft® Office Home and Student 2007 (60 günlük deneme sürümü)

Ürünün tavsiye edilen satış fiyatı ise 1.299 USD+KDV olarak açıklandı.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları