Daha önce böyle bir icat görülmedi

Cep telefonunun hayatımıza ne kadar girdiğini hala anlamadıysanız, bu ürüne çok şaşırabilirsiniz!

Sonunda bunu da yaptılar!

Teknoloji geliştikçe insan tembelliği de bu gelişime ile doğru orantılı olarak artıyor. Bir yandan Siri diğer yandan da Google'ın ses algılayıcı sistemlerini düşünürsek, yakın zamanda çıkacak olan yeni cihazlarla insanoğlu olarak kim bilir ne hale geleceğiz...

Peki, cebimizde taşıdığımız bu teknolojik aletlere artık bulundukları yerden çıkarmadan ulaşmanın bir yolu var mı? Eğer bu soruyu Aplhyn Industries'e soruyorsanız cevap evet. Firma yakın zamanda ürettiği Delta415 Wearcom kot modeli ile artık cep telefonu ve akıllı telefonlarımızı cebimizden çıkarmadan mesajlaşma, oyun oynama gibi sadece dokunuş gerektiren tüm özellikleri rahatça kullanmamızı sağlıyor. Kotun cep kısmında bulunan polyester malzeme ile kaplanmış bölgeye koyduğumuz cihazlarımıza, rahat bir şekilde ulaşabiliyoruz. Gerektiği zaman üzeri kot parçası ile kapatabilinen bu cep kısmı, cep telefonu ve akıllı telefon kullanıcılarına çok büyük bir rahatlık sağlıyor.

Delta415 Wearcom'un bir diğer özelliğiyse, kullandığı malzeme sayesinde kuma ve de ıslanmaya karşı sapasağlam durabilmesi. Tüm Android ve iPhone modellerinin rahatça muhafaza edilebildiği böyle ilginç bir kot istiyorsanız, 160 doları gözden çıkarmanız gerekiyor.

Okuyucu Yorumları