Darty'den önemli indirim

Darty, internette açacağı mağazada yüzde 50'ye varan indirim yapacak! İşte detaylar

Darty'den önemli indirim

DARTY, darty.com.tr'de 25 Haziran Pazartesi günü outlet mağazasını faaliyete geçiriyor. DARTY'nin tüm Türkiye'deki mağazalarından servis hizmeti görmüş ürünler darty.com.tr üzerinden yüzde elliye varan indirimlerle satışa sunulacak.

2011 Aralık ayında düzenlenen "Yıldızlı Ürünler Kampanyası"nda outlet ürünlerin çok kısa bir süre içinde satılarak tükenmesini göz önünde bulunduran DARTY, açtığı online outlet mağazası ile hem satışları tüm yıla yaymayı hem de mağazası olmayan şehirler dahil tüm Türkiye'deki teknoloji severleri bu ürünlerden faydalandırmayı hedefliyor. darty.com.tr'de satılan tüm outlet ürünlere 6 ay boyunca garanti ve güvence verecek olan DARTY'nin, satışa çıkacak ürünlerinde herhangi bir sorun bulunmuyor. Bu kapsamda yetkili servislerde parça değişimi veya onarım işleminden geçmiş ürünler satışa çıkarılacak ve alınan siparişler aynı kargoya teslim edilecektir.

Online outlet mağazasının ilk açılışında öncelikle notebook, cep telefonu, tablet PC gibi yoğun ilgi gören ürünlerin satışı yapılacak. İlerleyen günlerde beyaz eşya, televizyon gibi farklı kategorilerden ürünler de mağazada yerini alacak. Kullanıcılar darty.com.tr ana sayfasındaki özel mağazalar menüsünden outlet mağazasına ulaşabilecekler.

Okuyucu Yorumları