Datagate'e Yurtdışından İki Ödül

Datagate, sergilediği başarılı satış performansı nedeniyle ATI tarafından "ATI Top Distributor" unvanı ile ödüllendirdi. Bunun yanında MSI ise Datagate'e "Excellent Performance 2003" ödülünü layık gördü.

Datagate'e Yurtdışından İki Ödül

Index Grup firmalarından Datagate, sergilediği başarılı performans nedeniyle ATI ve MSI (Micro-Star International) tarafından ödüllendirildi.

Ekran kartı yonga seti pazarında dünyanın sayılı firmaları arasında yer alan ATI, 2004 yılının ilk 6 ayında gösterdiği performanstan dolayı Datagate'i "ATI Top Distributor" unvanı ile ödüllendirdi. MSI, Sapphire gibi üreticiler, ürünlerinde ATI tarafından üretilen yonga setlerini kullanıyor. Datagate'in distribütörlüğünü yaptığı bu iki firmanın ürettiği ekran kartlarının Türkiye içindeki satışlarının artması, ATI satışlarını da olumlu etkiliyor.

ATI, Aralık-2003-Ağustos 2004 döneminde 1,42 milyar dolarlık gelir elde etti.

Datagate, ikinci ödülü ise MSI firmasından aldı. 2003 yılında MSI ürünlerinin satışında yüksek bir grafik çizen ve Türkiye'deki satışları % 100 artan Datagate, MSI'dan "Excellent Performance 2003" (Mükemmel Performans) ödülü aldı.

MSI firmasının 2003 yılı cirosu 1,8 milyar dolar olarak gerçekleşti. 2004 yılı içinse satış hedefi 2,3 milyar dolar olarak belirlendi.

Okuyucu Yorumları