"Dayanıklı" seriye bir yenilik daha

Toughbook ve Toughpad kullanıcıları, artık daha iyi bağlantıya ve güvenliğe sahip.

Artık daha dayanıklı

Panasonic ile NetMotion Wireless, mobil çalışanların daha üretken ve daha güvenli çalışmalarını sağlamak için iş birliğine gitti. İş birliği kapsamında Toughbook ve Toughpad kullanıcıları NetMotion'un Mobility ve Locality yazılımları aracılığıyla daha iyi bağlantıya ve daha gelişmiş güvenliğe sahip olacaklar. NetMotion'un yazılımı Avrupa çapındaki tüm Panasonic Toughbook ve Toughpad cihazlarında ProServices çözümleri kapsamında bir seçenek olarak sunulacak.

NetMotion Mobility, mobil işgücünün üretkenliği, güvenliği ve kontrolü için piyasadaki en güvenilir bağlantı yazılımı olarak biliniyor. Bir VPN'den çok daha fazlasını ifade eden Mobility değişen ağ koşulları üzerinden uygulamalara düzenli erişim sağlayarak mobil çalışanların gittikleri her yerde üretken kalabilmelerine olanak tanıyor. NetMotion Locality ise uygulamalar, cihazlar ve kullanıcıların hücresel ve GPS tabanlı ağ performanslarını ölçüp yönetiyor. Locality, Mobility ile birlikte ya da halihazırda bir VPN çözümüne sahip olan müşteriler için tek başına sahip olunabilecek bir ürün.

Zorlu şartlarda dayanıklı

Panasonic Avrupa Kurumsal Mobil Çözümler Pazarlama Genel Müdürü Jan Kaempfer konuyla ilgili şu değerlendirmeyi yapıyor: "Panasonic Toughbook ve Toughpad mobil cihazlar, müşterilerimizin çalışma şartlarından bağımsız olarak diledikleri işi sonuçlandırabilmelerine olanak tanıyor. Bununla birlikte zorlu şartlar genellikle mobil ağ erişiminin de zor olması anlamına geliyor. Mobility ve Locality yazılımları bu noktada devreye girerek, kullanıcıların kritik öneme sahip kurumsal uygulama ve verilere sürekli olarak erişebilmelerine olanak tanıyorlar."

NetMotion Wireless İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdürü Erik Helms ise şunları söylüyor: "Panasonic, mobil çalışanların sahada üretkenliklerini sürdürebilmeleri için güvenebilecekleri güvenilir ve dayanıklı dizüstü bilgisayarlar ve tabletler üretmesiyle sektörde önemli bir bilinirliğe sahip. Mobility ve Locality yazılımlarımızı bu cihazlarla birlikte sunacak olmamız, Panasonic'in felsefesinin doğal bir uzantısı niteliğindedir. NetMotion mobil çalışanların güvendiği kanıtlanmış bağlantı ve güvenlik deneyimini sağlayacaktır."

Okuyucu Yorumları