DCEU'nun yeni Superman fillminde kim yer alacak?

DC Universe-Warner Bros işbirliği, Marvel'ın bol ödüllü bir oyuncusunu transfer etmeye hazırlanıyor.

Yeni Superman Nasıl Görünecek?

DCU(DC Comics Extented Universe)-Warner Bros ikilisi Henry Cavill'in kaprislerinin ve Netflix ile anlaşmasının ardından, kült karakter Superman rolü için başka bir oyuncu ile anlaşma amacı güdüyor.

Superman rolü için Creed, Creed 2, 2015'de gösterime giren Fantastic Four ve en önemlisi Black Pantern'daki muhteşem Killmonger canlandırması ile dikkat çeken Michael B. Jordan ile görüşme yürütülüyor. Aslında Michael B.Jordan'in DC'nin alternatif evrenlerinden World 2'deki Val Zod rolüne talep ettiği iddia ediliyor. Val Zod, DCEU'nin farklı bir gerçeklikte biçimlenen farklı bir gezegende Superman...

michael b jordan savage comics ile ilgili görsel sonucu

Ancak yeni gelişmeler söz konusu. Güncel DC evreninde Aquaman ve Wonder Woman muazzam başarılar elde ederken, esas oğlanlar olarak nitelendirebileceğimiz Superman ve Batman beklenentinin gerisinde kaldılar... DC'de popüler bir oyuncuyu Superman evrenine taşıyabilir. DC Dizi Evreni'ndeki, Krypton'da; Zod ve Superman'in büyük annesi bile siyahi karakterler tarafından canlandırılmıştı. Radikal eylemleri ile dikkat çeken DC, 80 yıllık Superman karakterini tekrar biçimlendirirse pek şaşırmayız.

Grafik sanatçısı Superman'ın kıyafetini, Michael B. Jordan'a uyarlamış ve sosyal medya hesabında paylaşmış. Karakterin son derece etkileyici ve Superman'e yakışır gözüktüğünü söylemekte beis görmüyoruz. Elbette Michael B. Jordan, diğer dünyadan gelen ve yeni (esas) Superman ile birlikte çalışan rolünü de üstlenenebilir.. Bunu, yeni Superman veya Justice League filmi gösterime girene kadar öğrenemeyeceğiz. Yeni Batman, Wonder Woman, Sirens of Gotman, The Joker, Birds of Prey ve Shazam gibi filmler; yeni Superman serisi ve Justice League'in geleceği hakkında fikir elde etmemizi sağlayacaklar.

Okuyucu Yorumları